Ayvalık turizm sezonuna hazırlanıyor

Ayvalık turizm sezonuna hazırlanıyor
Turizm sezonu yaklaşırken, Ayvalık ilçesinde Kuzey Ege'nin incisi olarak kabul edilen ve cazibe merkezi haline gelen bölgede hazırlıklar hızla devam ediyor.

Ayvalık Belediyesi, Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekiplerin ortak çalışmalarıyla yeni yaz sezonu için Ayvalık'ta hazırlıkları tamamlıyor. Sarımsaklı Badavut mevkisinde sahil boyunca gerçekleştirilen çalışmalarla Ayvalık'ın doğal güzellikleri korunuyor.

Ekipler, sahil boyunca atıklardan arındırma ve kumları temizleme işlemlerini hızlandırarak bölgenin temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Çalışmaların amacı, Badavut mevkiindeki kumsalın estetik açıdan daha güzel bir görünüme sahip olmasının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin rahat ve keyifli vakit geçirebileceği bir ortam oluşturmak olduğu söylendi.

Ayvalık turizm sezonuna hazırlanıyor

Ekipler, Ayvalık'ın turizm potansiyeline katkı sağlamak amacıyla titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yapılan çalışmaların kentin çevre düzenlemesi ve turizme verilen önem açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, Sarımsaklı Badavut mevkisindeki sahil düzenlemelerinin titizlikle yürütüldüğünü belirtti.

Başkan Ergin, "Her gelen ziyaretçimizin temiz ve düzenli bir çevrede zaman geçirmesini istiyoruz. Kentimizden huzurlu ve keyifli anılarla ayrılmalarını hedefliyoruz" diyerek çalışmaların amaçlarına değindi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar