PSG yıldızı Lionel Messi’ye Al Hilal’den dudak uçuklatan teklif

PSG yıldızı Lionel Messi’ye Al Hilal’den dudak uçuklatan teklif
Al Hilal, PSG'nin süperstarı Lionel Messi’i takımına almak için büyük bir teklif yaptı.

Fabrizio Romano''da yer alan habere göre, Al Hilal, Lionel Messi için Al-Nassr''ın Cristiano Ronaldo''ya ödediği 177 milyon sterlinin neredeyse iki katı değerinde yıllık 350 milyon sterlinlik bir sözleşme teklif etti.

Messi''nin PSG sözleşmesi haziran ayında sona eriyor ve Arjantinliyle ilgilenen takımlar arasında Barcelona da var. Messi''nin Fransa''nın başkentinden ayrılma olasılığı giderek artıyor. Ancak Barça, Finansal Fair Play kuralları nedeniyle bu transferi gerçekleştiremeyebilir. Arjantinli oyuncunun ABD ve Suudi Arabistan''dan gelen tekliflere rağmen Avrupa''da kalmak istediği de gelen bilgiler arasında.

Messi, son haftalarda sert eleştirilere maruz kaldı. Yıldız oyuncu, geçen hafta sonu PSG''nin Lyon''a yenildiği karşılaşmada yuhalandı. Fabrizio Romano''ya göre PSG''nin oyuncuyu takımda tutmak istemesine rağmen Messi ''sportif garantiler'' istediği için kulübün teklifine henüz yanıt vermedi. Bu arada Barcelona, oyuncuyla aktif olarak pazarlık yapıyor ve onu Camp Nou''ya geri getirmek için yeni sponsorluklar planlıyor.

PSG bu hafta sonu Ligue 1''de sekizinci sıradaki Nice ile karşı karşıya gelecek. Messi''nin de Lyon maçında olduğu gibi ilk 11''de yer alması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar