Lionel Messi’ye taraflardan beklenmeyen hareket!

Lionel Messi’ye taraflardan beklenmeyen hareket!
Milli aranın ardından Parc des Princes'e dönen Lionel Messi, PSG'nin evinde pek de hoş karşılanmadı, Messi bu hareket karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

PSG, Lyon''a kaybetmesi üzerine taraftarlar, büyük beklenti içinde olduğu Messi’yi yuhaladı. Ayrıca Kylian Mbappe''ye destek veren taraftarlara şaşkınlığını gizleyemeyen Messi, bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

NE OLMUŞTU?

Paris Saint-Germain taraftarları, Kylian Mbappe''yi alkışlarken Lionel Messi''yi yuhaladılar. Ülkesiyle 2022 Dünya Kupası''nda zafer yaşayan Arjantinli yıldız, turnuvanın ardından PSG taraftarlarından pek ilgi görmedi. Messi''nin Paris''e transferi onlar için Şampiyonlar Ligi kupasının anahtarı demekti. Fakat Paris Saint-Germain bu sezon Bayern Münih''e elenerek Avrupa''nın en büyük turnuvasında yine söz hakkı elde edemedi.

Paris Saint-Germain, Ligue 1''de Lyon''a 1-0 kaybederken en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkı 6''ya indi. Maç başlamadan önce Parc des Princes''de PSG ilk 11''inin isimleri tek tek okundu. Fakat sıra Lionel Messi''ye geldiğinde stadyumda ıslıklar yükseldi ve PSG taraftarları, Arjantinli yıldızı yuhaladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar