Yatın kalkın Sergen Yalçın'a dua edin!!! Tansu Sarı yazdı...

Yatın kalkın Sergen Yalçın'a dua edin!!! Tansu Sarı yazdı...
Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Antalyaspor Trabzonspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Tansu Sarı, Trabzonspor-Antalyaspor maçını değerlendirdi.

YATIN KALKIN SERGEN YALÇIN'A DUA EDİN!!!

Trabzonspor Antalyaspor deplasmanına çıkarken birçok eksiği vardı..

Bordo-mavili ekipte takımdan ayrılan Dimitrios Kourbelis ve Tonio Teklic'in yanı sıra Milli Takım'da bulunan Nicolas Pepe, Mahmoud Trezeguet ile Paul Onuachu dışında takımdan ayrılmaları beklenen Jens Stryger Larsen, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Umut Bozok ve sakatlıktan yeni kurtulan Mislav Orsic yoktu...

Sağ bek olarak Mehmet Can Aydın'a forma veren Teknik Direktör Abdullah Avcı; Enis Bardhi'yi 10 numara pozisyonunda, Enis Destan'ı da santrfor mevkiinde görevlendirdi..

Şu anda Union Berlin'de görev yapan Trabzonspor'un eski Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın; Osijek'i çalıştırırken sadece 3 maçta 43 dakika görev verdiği ancak sezon başında kadroya yazılmayan 21 yaşındaki Hırvat asıllı Karadağlı orta saha oyuncusu Ognjen Bakic yedekler arasındaydı..

Antalyaspor'a imza atarken Polonyalı golcü Adam Buksa'yı Rusya'da takip ettiğini söyleyen ancak Adam Buksa'nın Rusya'da oynamadığının ortaya çıkmasıyla adeta "madara olan" Teknik Direktör Sergen Yalçın da cezalı Erdal Rakip'in yokluğunda Jakup Kaluzinski'ye forma verdi..

Pendikspor maçından farklı olarak Bünyamin Balcı, Ömer Toprak ve Zymer Bytyqi'yi kulübeye çeken Teknik Direktör Sergen Yalçın; sağ bek mevkiinde Erdoğan Yeşilyurt'u, stoper olarak Veysel Sarı'yı ve sol kanatta da Sam Larsson'u görevlendirdi...

Antalyaspor'un Benfica'dan transfer ettiği Portekiz asıllı Brezilyalı file bekçisi Helton Leite yan toplarda hatalar yapan, kalesinden fazla çıkmayan bir kaleciydi.. Nitekim Trabzonspor da rakip kalecinin bu zaafını iyi değerlendirdi...

Maçın hemen başında Edin Visca'nın sağ taraftan ortasında kaleci Helton Leite meşin yuvarlağı Trabzonsporlu Enis Bardhi'ye doğru yumruklayınca, rakibi Sagiv Jehezkel'den kurtulan Makedon yıldızın sol tarafa bıraktığı topu Taxiarchis Fountas enfes bir sol plaseyle filelere gönderince Karadeniz ekibi Antalyaspor deplasmanında 1-0 öne geçti..

Yediği golden sonra toparlanan Antalyaspor'da Sagiv Jehezkel'in vuruşu direkten dönerken Dario Saric tamamladı ancak meşin yuvarlak çerçeveyle buluşmayınca ev sahibi ekip mutlak bir golden oldu..

Antalyaspor'da Adam Buksa'nın vuruşu kaleci Uğurcan Çakır'dan dönerken pozisyonun devamında Güray Vural'ın sol çaprazdan vuruşunu gol çizgisinde Filip Benkovic sakatlanma pahasında karşılayınca kırmızı-beyazlılar beraberlik fırsatını değerlendiremedi..

Trabzonspor'daysa Taxiarchis Fountas ve Edin Visca'nın vuruşlarında kaleci Helton Leite zorlanmadı ve bordo-mavililer soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti..

İkinci yarıda Enis Bardhi'nin sol çaprazdan vuruşunu Antalyaspor kalecisi Helton Leite kornere çelerken; ev sahibi ekip adına da Veysel Sarı'nın kafa vuruşu Trabzonspor kale direğinden dönünce beraberlik fırsatı yine kaçtı..

Trabzonspor yorulmuş, Antalyaspor gol için bastırıyordu.. Nitekim aradıkları beraberlik golünü de buldular..

Dakikalar 69'u gösterirken 2 İsrailli futbolcudan sağ kanatta Ramzi Safuri'nin rakibi Taxiarchis Fountas'a rağmen ortasına Rayyan Baniya ve Filip Benkovic'in arasından yükselip kafayı çakan Sagiv Jehezkel; kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan topu Trabzonspor filelerine gönderince Antalyaspor skorda bir anda 1-1'lik eşitliği yakaladı..

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın 80'de golü atan Sagiv Jehezkel'in yerine Zymer Bytyqi'yi alırken sağ kanat hücumlarına güveniyordu..

Buna karşılık Trabzonspor'daysa Umut Güneş ve Hüseyin Türkmen oyuna girerken; Taxiarchis Fountas ile Mehmet Can Aydın kenardaydı..

Antalyaspor'da Güray Vural'In son anlardaki vuruşu kaleci Uğurcan Çakır'da kalınca takımların kalan süredeki çabası sonucu değiştirmedi ve Trabzonspor deplasmanda 2 puan daha kaybetti..

Golü atmasına rağmen Taxiarchis Fountas 10 dakika oynayıp maçı bırakıyor... Kondisyonunu mutlaka yükseltmesi gerekir...,

Mahmoud Trezeguet; Anastasios Bakasetas ve Paul Onuachu'nun olmayışları Trabzonspor'a hücum anlamında sekte vururken Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Zymer Bytyqi'yi oyuna daha erken almasını beklerdim...

Trabzonspor'u fazlasıyla zorlayan Sagiv Jehezkel ve Ramzi Safuri'yi oyundan çıkarıp Sander van de Streek'i hiç düşünmemesi Antalyaspor'un galibiyeti kaçırmasına sebep oldu..

Bordo-mavililer bu kötü kadroyla beraberliği kurtardığı için sevinmeli... Gidecek ve gelecek oyuncuları gördükçe daha net yorum yapacağız..

40 milyonluk Abdullah Avcı'nın takımına yine hiçbir katkısı olmadı... Takımda bir başıbozukluk var..

Eren Elmalı ya kendisini yere atıyor; ya hakeme itiraz ediyor; ya da köşe bayrağını tokatlıyor... Anlayabilen beri gelsin..

Trabzonspor'un mevcut kadroya yedeklerle birlikte 5-6 futbolcu alması gerektiğini söylüyordum ancak Anastasios Bakasetas ile Jens Stryger Larsen gibi isimler de giderse öncelikle sağ bek, sol bek, 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarına oyuncular alınması şart... Aksi takdirde iç sahada maçlar kazanılsa bile deplasmanlarda büyük sorunlar yaşanır...

Trabzonspor'la Antalyaspor'a lig ve kupa sınavlarında başarılar diliyorum...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar