Yaşar Okuyan'ın sağlık durumuyla ilgili ailesinden ilk açıklama

Yaşar Okuyan'ın sağlık durumuyla ilgili ailesinden ilk açıklama
Entübe edildiği haberleriyle gündeme gelen eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın ailesinden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın entübe edildiğine dair çıkan haberlere ailesinden açıklama geldi. Okuyan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Ailenin yaptığı açıklamada, Okuyan'ın sağlık durumu hakkındaki asılsız iddialara net bir dille yanıt verilirken, Okuyan'ın yaşadığı sağlık sorunlarına ilişkin detaylı bir bilgi paylaşılmadı.

y1.webp

Yaşar Okuyan'ın ailesinden yapılan açıklama şöyle:

Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.
Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır. Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu stabil olmakla beraber yoğun bakımdaki tedavi süreci devam etmekte olup, bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konu ile ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz.
-Yaşar Okuyan'ın eşi ve kızları

yasas.png

YAŞAR OKUYAN KİMDİR?

Yaşar Okuyan, 28 Ağustos 1950 tarihinde Rize'de doğdu. Siyasi kariyeri boyunca MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP gibi 9 farklı partide görev aldı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili ve 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptı. Eğitimini İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu'nda tamamlayan Okuyan, basın dünyasında da uzun yıllar görev yaptı. Son olarak 2018'de CHP'ye üye olan Okuyan, Meral Akşener'e yönelik yaptığı açıklamalardan dolayı CHP üyeliğinden ihraç edilmişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar