Öz oğlunu istismar ettiği iddiaları gündeme gelen Ender Saraç'ın oğlu ilk kez konuştu

Öz oğlunu istismar ettiği iddiaları gündeme gelen Ender Saraç'ın oğlu ilk kez konuştu
Dr. Ender Saraç'ın öz oğlunu istismar ettiği iddiaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ender Saraç'ın 13 yaşındaki oğlu M. Saraç, gerçekleri ilk kez anlattı.

Televizyon programlarıyla tanınan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Ender Saraç'ın çocuğuna cinsel istismarda bulunduğuna dair iddialar gündeme bomba gibi düşerken Saraç’ın oğlu M. Saraç’ın okulda öğretmenine itirafta bulunduğu iddia edilmişti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, 7 Aralık’ta sosyal medyaya Eşi Benan Saraç’la boşanma davaları süren Dr. Ender Saraç’la ilgili iddialar gündeme gelmiş ve çiftin 13 yaşındaki oğulları M. okulundaki rehber öğretmenine, babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlatmıştı. O itirafların ardından M. Saraç bambaşka bir ifade verdi.

"ONA BİR DERS VERMEK İÇİN..."

Şişli Etfal Hastanesi’nde 13 Temmuz’da Çocuk İzlem Merkezi’nin özel odasında ifade veren Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, "Oğlum babasını ailemizden uzak tutmak ve ona bir ders vermek için böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Ben de kendisine bunun doğru olmadığını ve hemen bu durumu polise bildirmemiz gerektiğini söyledim” şeklinde konuştu.

Benan Saraç, çocuğunun bu davranışından dolayı üzgün olduğunu söyledi.

"BABAM BİZİ PARASIZ BIRAKTIĞI İÇİN ONA DERS VERMEK İSTEDİM"

Babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen 13 yaşındaki M. Saraç, Şişli Etfal Hastanesi’ndeki Çocuk İzlem Odası’nda Cumhuriyet Savcısı, pedagog ve polislere verdiği ifadesinde "Babam bizi parasız bıraktığı için ona ders vermek istedim. Böyle bir şey olmadığına dair tüm gerçeği anneme itiraf ettim. Beni zorla duşa sokması, çıplak gezmesi, bana pornografik şeyler izletmesi olmadı. Babam bana karşı hiçbir istismar gerçekleştirmedi” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan M. Saraç, babası için uzaklaştırma kararı çıkarılmasını istediğini söyledi ve “Annem, kardeşim ve ben çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar