İki dev şirket iflas etti: Türkiye'de 120 bin çalışan işsiz kaldı

İki dev şirket iflas etti: Türkiye'de 120 bin çalışan işsiz kaldı
Türkiye'de 2 sigorta şirketinin kapanması sonucu 120 bin kişi işsiz kaldı. Gazeteci Cem Küçük, konuya ilişkin olarak sunduğu programda çağrı yaptı.

Gazeteci Cem Küçük, bugün sunduğu haber programında Türkiye ekonomisinin kötüye gidişinin bir sonucu olarak iki büyük sigorta firmasının iflas ettiğini duyurdu.

Küçük, bu gelişme sonucunda 120 bin kişinin mağdur durumda olduğunu belirtirken, muhalefeti bu önemli konuya odaklanmaya çağırdı.

Türkiye'de ekonomik sıkıntıların etkisiyle ortaya çıkan bu iki sigorta şirketinin iflası, birçok sigortalının belirsiz bir durumda kalmalarına neden oldu.

Gri ve Mellce Sigorta'nın iflas etmesi, yılda 1.2 milyar liralık poliçe kesen bu iki önemli sigorta şirketine kayyım atanmasıyla birlikte on binlerce kişiyi mağdur etti.

Cem Küçük, Türkiye gazetesinde yer alan bu iflas haberini değerlendirirken, "120 bin kişinin poliçesi iptal oluyor. 8 bin araç var. Evlerini, dükkanlarını deprem, yangın ve diğer afetlere karşı sigortalayan insanlar var" şeklindeki ifadeleriyle muhalefeti konuya odaklanmaya ve iktidara baskı yapmaya çağırdı.

Oluşan tablo, Türkiye'deki birçok kişinin yaşadığı belirsizlik ve mağduriyeti gözler önüne serdi.


YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar