WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor

WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor
WhatsApp'ın fotoğraf paylaşımı için yeni bir özellik geliştiriyor. Bu özellik şimdilik ön geliştirme aşamasında. Özellik gönderilmek istenen fotoğrafların belirli kısımlarının bulanıklaştırılmasını sağlıyor. Kullanıcılar, gönderecekleri fotoğrafların istedikleri bölümünü sansürleyebiliyorlar.

Herkes tarafından bilinen ve en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp''ı, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WABetaInfo tarafından keşfedilen özellik, kullanıcılar için önemli bir avantaj sunacak gibi görünüyor. Zira henüz geliştirme aşamasında olan bu özellik sayesinde kullanıcılar, karşı tarafa gönderecekleri fotoğrafların istedikleri bölümünü bulanıklaştırabilecekler.

WhatsApp''ın yeni özelliği işte böyle görünüyor:

WhatsApp

WhatsApp''ın üzerinde çalıştığı yeni özellik, oldukça kolay bir şekilde kullanılacak. Yukarıdaki fotoğrafta ok ile gösterilen yer alan bulanıklaştırma butonuna dokunduktan sonra, göndereceğiniz fotoğrafın bulanıklaştırmak istediğiniz yerini parmağınızla ayarlayacaksınız. Bu tür bir özellik daha öncesinde yoktu ve üçüncü taraf uygulamalara gerek duyuluyordu. Bazı kullanıcılar ise kalem aracını kullanarak ilgili bölümü karalıyorlardı.

WhatsApp, üzerinde çalıştığı yeni özellikle ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Haliyle bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Aslında, özelliğin beta sürümlere gelip test edilip edilmeyeceği bile meçhul. Önümüzdeki dönemler, WhatsApp''ın bulanıklaştırma aracı için daha belirleyici olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar