WhatsApp'a çok konuşulacak özellik! Sevgiliniz sizi sizden kıskanacak

WhatsApp'a çok konuşulacak özellik! Sevgiliniz sizi sizden kıskanacak
Hemen herkesin kullandığı mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. Gelecekte hayata geçirilmesi planlanan özellik sayesinde kullanıcılar kendilerini yalnız hissetmeyecek.

Dünya''nın en çok kullanılan mesaj uygulaması olan whatsApp bu kez, bir nevi not defteri amaçlı yeni özelliğini açıkladı. Bu yeni özellik, yalnızların hoşuna gidebilecek nitelikte. İşte WhatsApp''a gelecek özelliğin detayları...

 WhatsApp yeni bir özelliği test ediyor. Aylık 2 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp''ın önümüzdeki günlerde getireceği yeni özelliğin detayları ortaya çıktı. Şirket, kullanıcıların kendi kendine mesaj gönderebileceği "kendinize mesaj gönderin" özelliği için çalışmalar devam ediyor.

"KENDİ KENDİNİZE MESAJ GÖNDERİN"

Aksam.com.tr''nin WABetaInfo''dan aktardığı habere göre; WhatsApp''ın beta sürümünde kullanıcıların kendilerine mesaj gönderebileceği yeni bir özellik test ediliyor. Bu özellik, bir kullanıcının bir başka kullanıcıyla konuşmasından farksız olacak.

Kullanıcılar rehbere girdikleri zaman mesaj atılabilecekler listesinde kendi numaralarını da görebilecek. Ancak bu durumda herhangi bir değişiklik yaşanmayacak. Kendine mesaj gönderme özelliği bir nevi not defteri olarak çalışacak. Kullanıcılar aklında tutmak istediği bir notu ya da mesajı kendisine göndererek kayıt altında tutabilecek. WABetaInfo''nun paylaştığı ekran görüntülerinde özelliğin detayları ve nasıl görüneceği ortaya çıktı. Şu an için henüz test aşamasında olan bu özelliğin önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara sunulması gözleniyor.

WhatsApp''ta bomba özellik! Sevgiliniz sizi sizden kıskanacak - Resim: 10

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar