WhatsApp arayüzünde değişikliğe gidiyor: İşte yeni hali

WhatsApp arayüzünde değişikliğe gidiyor: İşte yeni hali
Dünyanın en çok kullanılan haberleşme uygulaması WhatsApp, yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Şirketten gelen bilgilere göre, WhatsApp, Android cihazlar için durum arayüzünü değiştiriyor ve bir gizlilik özelliği test ediyor.

GÖRÜNCE ŞAŞIRMAYIN: WHATSAPP'TA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK!

Milyarlarca cep telefonunda yer alan WhatsApp önemli bir takım değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Android cihazlar için durum kısmını değiştirme kararı alan şirketten ilk görüntüler ise sızdı.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ayrıca paylaşılacak durumların kimlerin izleyebilmesini hızlı bir şekilde değiştirmek için de alt kısımda bir etiket sunacak. Kullanıcılar bu sayede durumlarının kimlerin izleyebileceğini pratik bir şekilde değiştirecek. Şu anda WhatsApp kullanıcıları, durumun kimlerin görebileceğini Ayarlar ve Gizlilik kısmında değiştiriyor.

KISA SÜRE SONRA TELEFONLARIMIZA GELECEK

Test aşamasında olan yeni arayüzün ve gizlilik özelliğinin kısa süre sonra kararlı sürüme gelecek. Popüler uygulama, geçtiğimiz günlerde emoji ile mesajlara tepki verme özelliğini tüm kullanıcılar için getirmişti. Ardından da yeniliklere bunlarla kalmayarak sohbet filtreleme hızlı yanıt verme özelliklerini de test etmeye başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar