Veyis Ateş uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozdu

Veyis Ateş uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozdu
Kara para aklamaktan yurtdışına kaçan ve orada tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddia edilen Veyis Ateş Habertürk'ten istifasının ardından yapacağını açıkladığı ancak bir türlü yapmadığı suç duyurusu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğine dair ses kayıtlarının yayınlamasının ardından Habertürk TV'den istifa eden Veyis Ateş, yeni tweet'ler atarak 'yapacağını söylediği her şeyi yapacağını' öne sürdü.

Habertük'teki istifasının ardından Haziran ayında kendi mal varlığının araştırılması için suç duyurusunda bulunacağını avukatlarının hazırlık yaptığını söyleyen Ateş, yeni açıklamasında, " “E’ hadi nerede suç duyurusu diye..!” Sizi buna tanık etmekten men ediyorum, değmezsiniz?" dedi.

"Aklı hür,  vicdanı hür, olayları çapraz okuyan, ideolojik körlükten uzak, her duyduğuna hemen inanmayacak kadar feraset sahibi kamuoyunun, çok kıymetli mensuplarına saygıyla..." diye söze başlayan Ateş, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 

Ateş'in paylaşımları şöyle:

veyis1.pngveyis2.pngveyis3.pngveyis4.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar