Habertürk ekranlarına çıkmayan Veyis Ateş'ten ilk açıklama

Habertürk ekranlarına çıkmayan Veyis Ateş'ten ilk açıklama
Sedat Peker'in yayınladığı videonun ardından Habertürk ekranlarına çıkmayan Veyis Ateş'ten ilk açıklama geldi.

Veyis Ateş'ten ilk açıklama geldi

Sedat Peker'in Youtube yayınında hakkında ağır ifadeler kullandığı Veyis Ateş 17:00'de sunması gerektiği haberlere çıkmadı. 

Veyis Ateş, Odatv'den Uğur Can Biçer'e yaptığı açıklamada ekrana çıkmamasıyla ilgili şunları söyledi: 

"Bugün olmayacağım. Sonrası için de kamuoyu açıklaması yapacağım. Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı." 

PEKER, VEYİS ATEŞ HAKKINDA NE DEDİ?

Sedat Peker, dünkü videosunda Habertürk spikeri Ateş'i de işaret etti. "Aranan adamın otelinde ne işiniz var" diyerek Veyis Ateş'e tepki gösteren Peker şunları söyledi: 

“Veysi, senin kayıtlar da çıkacak Veysi... Bu Rasim Ozan Kütahyalı var ya, o da bizim Paramount Otel ekibinden” şeklinde konuşan Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Habertürk TV yayını sırasında, Peker’in eski sağ kolu olarak bilinen Erdal Aras’ın Veyis Ateş’i aradığını iddia etti. 

Peker, şöyle devam etti: 

“O gün tartışma olurken Erdal Aras arıyor. Benim eski sağ kolum. Veysi’nin kendi cep telefonundan Erdal Aras’ın cep telefonu, ara verdiler ya, orada arıyor, o da tanıyor Reis’i ben de, sen de tanıyorsun, niye söylemiyorsun. Onun çünkü işi var. Onun işi İsmail Saymaz’ı bloklamak. Gazeteci ya, konuşuyor, aradaki yakınlıklarına bak. Erdal’la bu kadar yakınlar.”

“BU VEYSİ YARDIMCISIYDI"

Erdal Aras’ın Demokrat Parti’de görev aldığı dönemde, Veyis Ateş’in onun yardımcılığını yaptığını belirten Peker'in iddiaları şöyle devam etti:

“Bu Veysi Erdal’ın yardımcısı. Biz bu Veysi ile oturduk 6-7 saat Pucca’da oturduk, yemek yedik. Siz çok anlatıldığı gibi değilmişsiniz, entelektüel, bilgili bir insanmışsınız dedi. Bak buna hiç gıcıklığım yoktu, sarmayacaktım, bloke etti ya. Bitti artık, hiçbir şansı yok. Kayıt var Veysi.
 
Sağlık Bakanlığı’ndaki hikâyeni anlatmayacağım. Para konusunda biriyle ters düştün ya, onun ailesi benim sevdiğim bir aile. Şimdi seni patlatınca onu da patlatacağım. Sağlık Bakanlığı’nda sorun yaşadınız ya onunla, parayı sen aldın. Siz ne pislik insanlarsınız. Utanmadan TV’lere gidip şu hırsıza operasyon yapıldı diyorsunuz. İnsanlar güvenip sizi dinliyorlar. Bir ulusu manipüle ediyorsunuz, hırsız.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar