Bir zamanların gözdesiydiler... AKP'li belediyelerden Veyis Ateş ve Süleyman Özışık hamlesi

Bir zamanların gözdesiydiler... AKP'li belediyelerden Veyis Ateş ve Süleyman Özışık hamlesi
Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen Veyis Ateş ve Süleyman Özışık'la etkinlikler düzenleyen AKP'li belediyeler iki isime ilişkin paylaşımlarını silmeye başladı.

Sedat Peker'in iddialarının hedefindeki Habertürk sunucusu Veyis Ateş ve Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık'la ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Türkiye'nin konuştuğu iki ismin AKP'li birçok belediyede "Yazarlık Okulu" adı altında beraber bir projeye imza attıkları basına yansıdı. 

Oda TV'de yer alan habere göre, AKP'li Esenler Belediyesi'nin meclis üyelerine telefonla ulaşarak Veyis Ateş ve Süleyman Özışık'la yapılan "Yazarlık Okulu"nun ayrıntıları soruldu.

Odatv'nin belediye meclis üyeleriyle yaptığı görüşmeden kısa süre sonra belediyenin sitesinden "Yazarlık Okulu" ile ilgili haberleri kaldırıldı, Belediye Başkanı Göksu da aynı dakikalarda ilgili tweetlerini sildi.

Esenler Belediyesi'nin kaldırdığı haber ve paylaşımlar şöyle: 

esenler-003.jpg


Öte yandan Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün "Yazarlık Okulu"unda başarılı olan 40 öğrenciyi Kudüs ziyareti ile ödüllendirdiği de ortaya çıktı. 

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ DE PAYLAŞIMLARI KALDIRDI

Veyis Ateş ve Süleyman Ozışık'la beraber projeye imza atan diğer belediyelerden AKP'li Üsküdar Belediyesi de  Yazarlık Okulu ile ilgili paylaşımlarını sildi. 

Üsküdar Belediyesi'nin sildiği haber ve paylaşımlar ise şöyle:
skudar-002.jpg

15 Mart 2018 tarihinde Yazarlık Okulu öğrencilerine sertifika programı düzenlenirken Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen şu ifadeleri kullanıyor: 

“Yazar okulu projesi tamamıyla Süleyman Özışık’ın projesi. Güzel bir proje oldu. Bu kadar işin büyüyeceği güzel sonuç alınacağını önceden tahmin edemedik. Çok keyifli çok güzel bir kurs oldu. 12 - 13 hafta 300’e yakın genç arkadaşımızın katılımıyla çok güzel bir kurs oldu. Devamı gelecek inşallah. Dereceye giren gençlerimizi Kudüs’e gönderme sözü verdik."
zisik-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar