Herkes Zeynep Bastık’ı konuşuyor! Çıplak poz…

Herkes Zeynep Bastık’ı konuşuyor! Çıplak poz…
Ev hâliyle sıklıkla magazin gündemine gelen Zeynep Bastık, son olarak verdiği pozla çıplak sanıldı. İşte herkesi yanıltan o fotoğraf…

Beyaz iç çamaşırıyla Ekşi Sözlük’ün diline düşen şarkıcı Zeynep Bastık’ın son verdiği pozla çıplak zannedildi. Ancak ünlü isim iç çamaşırlıydı.

Evinde talihsiz bir kaza geçirerek iki tane omurgasını kıran Bastık, sağlığı durumuyla konserlerine ara vermişti. 3 haftada 3 milyon zarara uğrayan şarkıcı, Youtube üzerinden yayımlandığı programdan para kazandığına dair ileri sürülen iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Evde verdiği iç çamaşırlı pozlarla Ekşi Sözlük’ün diline düşmüştü. Hakkında çıkan yorumları umursamayan şarkıcı yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Yine iç çamaşırlı olan Bastık''ın pozlarını görenler şarkıcıyı önce çıplak sandı. Belden aşağısı çıplak olduğu düşünülen şarkıcının diğer pozlarında ise iç çamaşırlı olduğu göründü.

Kimi takipçiler Zeynep Bastık''ın çok zayıfladığına takılırken kimi ise buzdolabındaki limona takıldı. Şarkıcının paylaşımını görenler "Zeynep Bastık da olsan o yumurta bölümünde kesik limon oluyormuş" yorumunda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar