Ünlü oyuncu Uğur Aslan'dan Hatay'da bulunan aile üyelerini kaybettiğini düşündüğünü açıkladı

Ünlü oyuncu Uğur Aslan'dan Hatay'da bulunan aile üyelerini kaybettiğini düşündüğünü açıkladı
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler birçok ilde 2bin 921 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Ünlü oyuncu Uğur Aslan da Hatay'da ailesinin yarısının göçük altında kaldığını söyleyerek, kaybettiğini düşündüğünü açıkladı.

Oyuncu Uğur Aslan, Hatay’da bulunan aile üyelerini kaybettiğini düşündüğünü açıkladı.

Uğur Aslan, Hatay’daki deprem sonrası "Ağabeyim, yengem ve yeğenlerim maalesef göçük altında, artık onları kaybettik varsayıyoruz" dedi.
Aslan şöyle konuştu:
“Çok kötü bir gün geçiriyoruz. Özellikle Hatay’la ilgili çok soru işareti var. Ağabeyim, yengem ve yeğenlerim göçük altında. Artık onları kaybettik varsayıyoruz. Çünkü maalesef onlara müdahale edebilecek herhangi bir süreç çalışmadı. Orada oluşan birtakım hasarlardan kaynaklı olduğu söyleniyor. Sayın Vali, oraya yardım gidebilmesi noktasında altyapılarla ilgili zaafların söz konusu olduğu söylendi. Tek temennim bir an önce hızlı müdahale edilebilir. En azından kalanlarla ilgili bir süreç çalışır, herkes sağlığına kavuşur gibi bir temenni dışında bir şey bulamıyorum. Yeğenlerimle belli aralıklarla iletişim kurabiliyorum. Durum çok kötü.”.......................

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar