Hatay’daki depremde akrabalarını kaybeden Uğur Aslan kimlere isyan etti!

Hatay’daki depremde akrabalarını kaybeden Uğur Aslan kimlere isyan etti!
6 Şubat’ta meydana gelen depremde akrabalarını kaybeden ünlü oyuncu Uğur Aslan, Şarkılar Bizi Söyler programında izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Ağlamamak için kendini zor tutan Aslan, "Evlendirdiğim yeğenimin enkazın altından gelinliğine sarılarak çıktığını anlatayım mı burada? Bir cümle kurarken dikkat edin” ifadelerini kullanarak isyan etti.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Şarkılar Bizi Söyler''e konuk olan Uğur Aslan, Hatay’da  yaşanan depremde akrabalarını kaybetmişti. Yaşadığı acısı tarif dahi edilemeyen   oyuncu, anlattıklarıyla izleyenleri ağlattı.

Uğur Aslan, Hamdi Alkan ve Kalben’in konuk olduğu bölümde duygu dolu anlar yaşandı.

Uğur Aslan söyledikleriyle izleyenlerin boğazını düğümledi. Aslan, "Evlendirdiğim yeğenimin enkazın altından gelinliğine sarılarak çıktığını anlatayım mı burada? Bir cümle kurarken dikkat edin. Zaten paramparça ettiğiniz her şeyimizi. Yardım etmek istemeyebilirsin. Ama bir tane video gördüm. Yasal olarak bir işlem yapsınlar. Orda yardım çığlığı için el açan, avuç açan adamla alay eder gibi. Ya yapamazsın böyle bir şey ya. 6’ncı gün enkazlar da koşturuyoruz onların cenazelerini çıkardık. İnsanların canı yanıyor ya. Bir fayda olmaya çalış. Demek ki insanların vicdanı satılıkmış” ifadelerini kullanarak isyan etti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar