Enkaz altında kalanları arayıp dalga geçmişti! O şahıs gözaltına alındı

Enkaz altında kalanları arayıp dalga geçmişti! O şahıs gözaltına alındı
Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından pek çok ilde binalar yıkılmış ve vatandaşlar enkaz altında kalarak, sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmuştu. Enkaz altındaki vatandaşları arayarak dalga geçen bir kişi Tekirdağ Çorlu'da gözaltına alındı.

Türkiye depremde kaybettiği vatandaşları için ağlarken, binlerce enkaz altında kalan kişi sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmuştu. 

Depremzedeler adreslerini ve telefon numaralarını paylaşayarak kurtarma ekiplerini beklerken, bu numaraları arayarak dalga geçen ve sosyal medyada yayınlayan kişiler ise toplumun her kesiminden çok sert tepki aldı. Yetkililer, enkaz altında kaldığını ve üşüdüğünü söyleyen bir vatandaşı arayarak alay eden 17 yaşındaki sosyal medya fenomeni Selman Altunbaş''ı gözaltına aldı. 

PAYLAŞIMI SİLDİ AMA POLİSTEN KAÇAMADI

Atatv44 isimli discord grubunda yer alan şahıslar, yardıma muhtaç vatandaşları arayarak küfürler etti ve dalga geçti. Söz konusu videolara çok sert tepki gelmesinin ardından paylaşımları silen isimler, teknik takipten kaçamadı ve polis tarafından gözaltına alındı. İlk olarak gözaltına alınan 17 yaşındaki Selman Altunbaş''ın emniyet müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi.





 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar