AFAD her şey kontrol altında demişti! Antep - Adana yolu ikiye yarıldı

AFAD her şey kontrol altında demişti! Antep - Adana yolu ikiye yarıldı
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki deprem çok sayıda can kaybı ve hasara sebep olurken Antep - Adana arasındaki yol da tamamıyla çökmüş durumda.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem çok sayıda can kaybı ve hasara sebep olurken Antep - Adana arası yolda tamamıyla çökmüş durumda. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem Türkiye’de 10 ilde hissedilmişti.

Merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır ve Kilis’de de büyük yıkımlara ve can kaybına neden oldu. Enkaz altında bulunan vatandaşlara ise hâlâ ulaşılmaya çalışılıyor. Deprem sonrasında Antep ve Adana arası yol tamamıyla çöktü. Bir sosyal medya kullanıcısı Twitter hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.

Bir kullanıcı sosyal medya hesabından, “Antep - Adana arası sözde yol!! Bu yolu yapan müteahit, karayolları kontrolörleri, yolun malzemesini satan taş ocağı!! Hiç utanmamışlar!! Yol dedikleri bu garip yerin parasını alıp yemişler ve Erdoğan da yol yaptık demiş! Yani hepsi iyi rüşvet yemiş!” ifadelerini kullanarak yolun bu denli yıkılmasına tepki gösterdi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar