Ünlü oyuncu Sinem Kobal kardeşi ile aynı dizide rol almış! Meğerse o da...

Ünlü oyuncu Sinem Kobal kardeşi ile aynı dizide rol almış! Meğerse o da...
Sinem Kobal, sosyal medyada yaptığı sürpriz bir paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Kobal, kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü kutlamak için Instagram hesabından birlikte çekindikleri fotoğrafı paylaştı.

Bu pozlar sadece doğum günü kutlamasıyla değil, aynı zamanda geçmişte beraber rol aldıkları bir yapımla da dikkat çekti. Sinem Kobal'ın kardeşiyle bir dönemin efsane dizisi Selana'da birlikte rol aldıkları ortaya çıktı.

66-001.jpg

Selana dizisinde, Kerem Kobal Selin'in sevgilisi Atacan karakterine hayat vermişti. Kerem Kobal'ın televizyon kariyeri ablasınınkine kıyasla oldukça kısa sürdü. Bir reklam filminde de Sinem Kobal ile birlikte yer alan Kerem Kobal, daha sonra Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve farklı bir kariyer yoluna yöneldi.

Son zamanlarda tekrar ekranlara dönmek için hazırlıklar yapan Kobal'ın, kardeşiyle olan bu özel paylaşımı hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

640xauto-001.webp

SİNEM KOBAL KİMDİR

14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da doğan Sinem Kobal, Rize'nin Hemşin ilçesinden gelen bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Babası inşaat mühendisiyken, annesi ev hanımıydı.

Sanat tutkusuyla dolu genç yaşlarından itibaren baleye olan ilgisiyle dikkat çeken Kobal, sadece dört yaşında iken Yıldız Alpar Bale Okulu'na adım atmış ve sekiz yıl boyunca bu alanda yoğun bir şekilde eğitim almış. Bu süreçte, Royal Akademi'den aldığı diplomasıyla baledeki ustalığını kanıtlamış. Eğitim hayatına İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'nde devam eden Kobal, buradan da başarıyla mezun olmuş. Ortaokul yıllarında voleybol takımıyla ikincilik elde etmiş ve step dalında birincilik kazanmış. Şimdilerde ise latin dansı ve Aikido sporlarıyla ilgileniyor.

18512214-728xauto.webp

Sanat dünyasına olan tutkusuyla genç yaşlarda tiyatro eğitimi alarak başlayan Kobal, henüz 13 yaşındayken Dormen Tiyatrosu'nda sahne deneyimi edinmiş ve Dadı adlı televizyon dizisinde rol almış. Daha sonrasında Uygur Tiyatrosu'nda da çalışmış.

2003 yılında televizyon ekranlarında geniş kitlelere ulaşan Hürrem Sultan dizisinde "Ayşe" karakterine hayat vererek büyük beğeni toplamış. Eğitimine Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü'nde devam eden Kobal, kariyerine dair sağlam adımlar atmış.

tty.jpg

2006-2009 yılları arasında ise atv kanalında yayınlanan Selena dizisinde "Selena" karakteriyle ekranlara gelmiş ve bu rolüyle büyük beğeni toplamış. Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde dizisi "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilirken, Kobal ise "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" unvanına layık görülmüş.

2010 yılının yaz aylarında başlayan ve ardından Star TV'de devam eden Küçük Sırlar dizisinde "Su" karakterini canlandırarak büyük bir hayran kitlesi edinmiş.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sinema dünyasında da adından söz ettiren Kobal, 5 Şubat 2010 tarihinde Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırmış ve büyük beğeni toplamış. Bu başarısını, 14 Şubat 2013'te vizyona giren Romantik Komedi 2 filminde aynı rolü tekrarlayarak sürdürmüş.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar