Kocaeli’de 55 yaşındaki adam otobüste 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti! Daha önce küçük çocuğun arkadaşına da tacizde bulunmuş

Kocaeli’de 55 yaşındaki adam otobüste 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti! Daha önce küçük çocuğun arkadaşına da tacizde bulunmuş
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir babanın 55 yaşındaki adamın 14 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiası sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Bir belediye otobüsünde bir kişi, iddiaya göre kızını taciz ettiği iddia edilen bir şahıs ile kavga etti. Kavga sonucunda darp edilen şahıs hastaneye kaldırılırken babası ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olay Gölcük istikametindeki otobüs durağında meydana geldi. M.B. (45) isimli baba, kızı H.B. (14) ile birlikte 710 numaralı belediye otobüsüne bindi.

aw149680-02.jpg

İddiaya göre M.B., kızını taciz ettiği iddia edilen H.G. isimli şahıs ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve otobüsün dışına taştı.

KÜÇÜK KIZ YARALANDI

Çevredeki vatandaşlar araya girerken, H.G. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunulması üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan H.G. ambulansla hastaneye kaldırıldı. M.B. ise polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

aw149680-03.jpg

HEP AYNI OTOBÜSÜ KULLANIYOR

Kızının yaşça kendisinden büyük bir kişi tarafından tacize uğradığını belirten M.B., kızının sürekli olarak aynı otobüsle okula gittiğini söyledi.

TELEFON NUMARASINI İSTEMİŞ

Kızının kendisine H.G.'nin dışarıda görüşme teklif ettiğini ve telefon numarasını vermeye çalıştığını aktardığını belirtti. Ayrıca, H.G.'nin kızı ile sürekli olarak aynı otobüste seyahat ettiğini ve kızına telefon numarasını vermeye çalıştığını dile getirdi.

aw149680-01.jpg

BAŞKA ÖĞRENCİLERİ DE TACİZ ETMİŞ

M.B., kızının kendisiyle birlikte aynı okula giden başka bir öğrenciyi de taciz ettiğini ifade etti ve H.G.'nin gerekli cezayı almasını istediğini söyledi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar