Çanakkale'de korkunç olay! Onlarca köpeği zehirleyerek katlettiler

Çanakkale'de korkunç olay! Onlarca köpeği zehirleyerek katlettiler
Masum Eros’un katili daha cezasını çekmemişken başka bir cani Gökçeada’da 14 köpeği zehirleyerek öldürdü.

Hayvanlara yaşatılan şiddet ve işkence hiç azalmadan devam ederken ortaya çıkan skandallar vicdanları yeniden sızlatıyor.

Asansörde canice tekmelenerek öldürülen Eros isimli kedinin acısın daha dinmemişken caniler, yine katliam yaptı. Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde 14 köpek zehirlenerek öldürüldü.

aa-20240226-33819103-33819102-canakkalede-zehirlendigi-belirlenen-14-kopek-telef-oldu.jpg

CANİ ARANMAYA DEVAM EDİYOR

Gökçeada Belediye Başkan Vekili Ercan İpek, yaptığı açıklamada konunun detaylı olarak araştırıldığını belirtti. İlçedeki güvenlik kameralarının incelenerek olayın failinin belirlenmeye çalışıldığını ifade eden İpek, gerekli numunelerin alınıp laboratuvara gönderildiğini ve ölen köpeklerin ilaçlanarak gömüldüğünü dile getirdi. Olayın savcılığa intikal ettiğini de ekledi.

ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜLER

Gökçeada'da veterinerlik yapan Ali Kutluca ise kendisine getirilen bir köpekle ilgili olarak hazırladığı raporda zehirlenme tespit edildiğini belirtti.

Köpeğin getirildiği sırada şuur kaybı, ağzında köpüklenme ve çırpınma kasılmaları gibi belirtiler gösterdiğini aktaran Kutluca, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi. Kutluca, ilçede şu ana kadar 14 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğünü ve yapılan incelemede köpeklerin kana direkt karışan çok kuvvetli bir zehire maruz kaldığının belirlendiğini ifade etti.

MİDESİNDEN EKMEK ÇIKTI

Sahipli olan köpeğin ölümü sonrasında midesinden ekmek çıktığını ancak sahibinin köpeğine ekmek vermediğini söylediğini de raporunda kaydetti. Konunun detaylı olarak araştırıldığını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar