Ünlü astrolog Dinçer Güner tek tek saydı! 2024’te nikah masasına oturacak 3 burç

Ünlü astrolog Dinçer Güner tek tek saydı! 2024’te nikah masasına oturacak 3 burç
Ünlü astrolog Dinçer Güner, 2024 yılında evlenmeye karar veren burçları tek tek açıkladı. İşte Güner'in gördüğü ışık altında, 2024 yılında nikah masasına oturacak burçlar...

Haber Global'dan Mehmet Sercan Tezcanoğlu'nun haberine göre, Ünlü astrolog Dinçer Güner, 2024 yılında aşkı bulup evlenecek burçları tek tek açıkladı.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Başak burcu, titiz, çalışkan, mükemmeliyetçi ve hizmet odaklı özellikleriyle bilindiğini söyleyen ünlü astrolog Dinçer Güner, "Başak burcu erkeği, akılcı ve pratik zekasıyla dikkat çeker. Detaylara önem veren bu erkek, eleştirel yaklaşımı ve hizmet odaklı yapısıyla partnerinin hayatını kolaylaştırabilir. Başak burcu kadını ise detaylara olan duyarlılığıyla ön plana çıkar, ancak seçim yapmakta zorlanabilir" ifadelerini kullandı.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Akrep burcu, mücadeleci, güçlü ve hırslı kişilikleriyle tanınır. Akrep burcu erkeği, gizemli ve manyetik bir çekiciliğe sahiptir diyen Dinçer Güner, "Güvenilir ve kaliteli bir partner olma eğilimindedir. Akrep burcu kadını ise sezgileri güçlüdür ve yalanlara tahammül etmez. Gizemli bir yapıya sahip olan bu kadın, zor beğenir ve kolay bırakmaz" dedi.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Yay burcu, bağımsız, özgür ve macera ruhlu özellikleriyle bilinir. Yay burcu erkeği, özgürlüğüne düşkün bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Güner, "Ciddi bir ilişki için hazır olsa da kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Harika bir seyahat arkadaşı olan Yay burcu erkeği, eğlenceli zamanlar vaat eder. Yay burcu kadını ise bağımsız ruhuyla dikkat çeker. Gezmeyi, tozmaya ve eğlenmeye olan düşkünlüğüyle bilinir. Yay kadınıyla sıkılmak neredeyse imkansızdır, ancak onun hızına ayak uydurmak bazen zorlayıcı olabilir" şeklinde konuştu.

dr.jpg

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Başak burcu, titiz, çalışkan, mükemmeliyetçi ve hizmet odaklı özellikleriyle bilinir. Başak burcu erkeği, akılcı ve pratik zekasıyla dikkat çektiğini belirten ünlü astrolog, "Detaylara önem veren bu erkek, eleştirel yaklaşımı ve hizmet odaklı yapısıyla partnerinin hayatını kolaylaştırabilir. Başak burcu kadını ise detaylara olan duyarlılığıyla ön plana çıkar, ancak seçim yapmakta zorlanabilir" ifadelerini kullandı.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Akrep burcu, mücadeleci, güçlü ve hırslı kişilikleriyle tanınır. Akrep burcu erkeği, gizemli ve manyetik bir çekiciliğe sahiptir. Güvenilir ve kaliteli bir partner olma eğilimindedir. Akrep burcu kadını ise sezgileri güçlüdür ve yalanlara tahammül etmez. Gizemli bir yapıya sahip olan bu kadın, zor beğenir ve kolay bırakmaz.

yy.jpg

YAY VE YÜKSELEN YAY

Yay burcu, bağımsız, özgür ve macera ruhlu özellikleriyle bilinir. Yay burcu erkeği, özgürlüğüne düşkün bir yapıya sahiptir. Ciddi bir ilişki için hazır olsa da kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Harika bir seyahat arkadaşı olan Yay burcu erkeği, eğlenceli zamanlar vaat eder. Yay burcu kadını ise bağımsız ruhuyla dikkat çeker. Gezmeyi, tozmaya ve eğlenmeye olan düşkünlüğüyle bilinir. Yay kadınıyla sıkılmak neredeyse imkansızdır, ancak onun hızına ayak uydurmak bazen zorlayıcı olabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar