Ümit Özdağ’dan İYİ Parti’ye yeniden randevu çağrısı! En büyük hatam meral Akşener’le parti kurmaktı demişti

Ümit Özdağ’dan İYİ Parti’ye yeniden randevu çağrısı! En büyük hatam meral Akşener’le parti kurmaktı demişti
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yeniden ittifak çağrısında bulundu.

Yerel seçimlere az bir süre kalması dolayısıyla tüm partilerde çalışmalar hızla devam ediyor. Yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti CHP’den gelen iş birliği teklifini reddederek seçimlere ‘hür ve müstakil’ gireceğini yinelemişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesine tepki gösteren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Akşener’e seslenmişti.

İTTİFAK ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Özdağ, "CHP’nin ziyareti ve size yönelik belirli grupların baskısını bildiğimiz için bu ziyaret öncesinde öyle kapalı kapılar ardında değil bütün Türk Milleti’nin önünde Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği ittifakı öneriyoruz” ifadeleri ile İYİ Parti’ye ittifak çağrısında bulunmuştu. Özdağ, bir süre sonra Meral Akşener’e yeniden çağrıda bulunmuştu.

Samsun’da basın toplantısında konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili yeniden dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

40466ac6-af7a-4fa3-a0ed-1de0a2a0b351-w.jpeg

ÇAĞRISINI YİNELEDİ

Özdağ, yaklaşık 2 hafta önce yaptığı randevu talebine İYİ Parti'den hâlâ yanıt gelmediğini belirterek “Biz, Zafer Partisi olarak Türk milletinin menfaatlerini her türlü kişisel gururun üzerinde tutarak siyaset yapıyoruz. İyi Parti’ye yapmış olduğumuz bu işbirliği çağrısına en kısa zamanda artık İyi Parti’den de cevap beklemenin hakkımız olduğunu aynı zamanda Atatürkçü vatansever seçmenin de hakkı olduğunu düşünüyoruz. HÜDA PAR’a randevu veren İyi Parti Genel Merkezi’nin Zafer Partisi’ne de randevu vereceğini tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Hayatımda yaptığım en kötü iş Meral Akşener'le parti kurmak oldu. AK Parti'den milletvekili olamayan AK Partililerin milletvekili olduğu yer İYİ Parti” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar