AKP'nin İBB adayını açıkladı! Fatih Portakal içeriden bilgi aldım dedi

AKP'nin İBB adayını açıkladı! Fatih Portakal içeriden bilgi aldım dedi
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin belediye başkan adaylarını duyuracağı tarihi açıklamasının ardından gazeteci Fatih Portakal, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayına ilişkin flaş bir iddia ortaya attı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalar hızla devam ederken muhalefet kanadında iş birliği kapıları kapanmış durumda. Özelikle büyükşehirler için çalışmalar oldukça yoğunluk kazanırken özellikle AKP başta İstanbul ve Ankara olmak üzere 2019’da kaybettiği büyükşehirleri yeniden kazanmayı hedefliyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkaracağı aday merak konusu olurken Erdoğan, adayları bu ay sonunda açıklayacağını duyurdu.

Erdoğan’ın belediye başkan adaylarının açıklamak için tarih vermesinin ardından gazeteci Fatih Portakal, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı için flaş bir iddia ortaya attı.

CHP'NİN İBB ADAYI BELLİ OLDU

CHP, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde İstanbul’da mevcut başkan Ekrem İmamoğlu’nu yeniden aday olarak açıkladı. AKP’nin İmamoğlu’na karşı hangi ismin aday göstereceği ise merak ediliyor.

PORTAKAL O ADAYIN KİM OLDUĞUNU AÇIKLADI

Erdoğan, birinci derecede büyükşehir belediye başkan adaylarının açıklanması için aralık ayının sonunu işaret ederken Fatih Portakal AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayının kim olduğunu açıkladı.

Sözcü TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayının Binali Yıldırım olabileceğini aktardı.

“SON ADRES BENCE BİNALİ BEY OLABİLİR”

Portakal, İstanbul adayı ile ilgili şu şekilde konuştu:

"Zaman zaman bizlerin yaptığı yorumlarla siyasetçilerin yaptığı açıklamalar uyuşmuyor. Biz yorumumuzu yapıyoruz ve içeriden gelen bazı kuşların söylemiş olduğu kulis bilgisi dediğimiz bilgileri sizlere aktarıyoruz. Siz siyasetçilerin her şeyi söylediğine inanıyor musunuz? Erdoğan'ın, Özgür Özel'in, Erbakan'ın... İnanmayın.

Dedik ya Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul için hala kararsız... Selçuk Bayraktar, Ali Yerlikaya, Murat Kurum'un ismi geçmişti, Fatih Belediye Başkanı'nın ismi geçmişti. Sonunda bence ibre nereye dönecek diye olursanız, son adres bence Binali Bey olabilir. Binali Bey, 2019'da 29 Aralık'ta açıklanmış. Eğer yapar mı, bir daha döner mi diye dönecek olursanız, dönmez. Biz de böyle bir, belki son adres olarak kendisi olabilir mi, olabilir, neden olmasın. Tabii son kararı verecek olan Binali Yıldırım."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar