Uğur Dündar çadırkente girdi: Depremzedelerin şikayetlerini dinledi

Uğur Dündar çadırkente girdi: Depremzedelerin şikayetlerini dinledi
Duayen gazeteci Uğur Dündar, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından şehirde kurulan çadırkentlere giderek depremzedelerin sıkıntılarını haberleştirdi.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 şehirde can kayıplarına ve yıkıma sebep olsa da en büyük hasarı depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş ve Hatay şehirleri gördü. Kahramanmaraş''ta kurulan çadırkentlere giden usta gazeteci Uğur Dündar, depremzedelerin sıkıntılarını dinleyerek vatandaşlara aktardı.

"EN BÜYÜK SIKINTIMIZ TUVALET"

Yaklaşık 11 kişinin yaşadığı çadıra izin aldıktan sonra giren Uğur Dündar, depremzedelere en büyük ihtiyaçlarını sordu. Depremzedeler, en büyük sorunun tuvalet olduğunu dile getirdi. Bölgeye yeterli sayıda "mobil tuvalet" sevk edilmediğini aktaran vatandaşlar, olası bir salgın hastalıkta deprem bölgesinin kontrol edilemez bir duruma gireceğinden bahsetti. 

tv100 TAM KADRO DEPREM BÖLGESİNDE YER ALDI 

Uğur Dündar, Ece Üner, Ertuğrul Özkök, Okan Bayülgen, Erdoğan Aktaş, Kerem Kırçuval, Cengiz Semercioğlu, Deniz Gürel ve Oğuz Haksever kadrosu ile depremin merkez üssü Kahramanmaraş''a giden tv100, haber kanalları arasında tüm gün deprem bölgesinde yayın yapan ilk kanal oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar