Depremde kızını kaybeden babaya tv100'den büyük jest: Dayalı döşeli evi olacak!

Depremde kızını kaybeden babaya tv100'den büyük jest: Dayalı döşeli evi olacak!
6 Şubat sabahı yaşanan depremin simgesi haline gelen ve hayatını kaybeden kızının elini saatlerce bırakamayan baba Mesut Hançer için tv100 harekete geçti. tv100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven acılı baba ile konuştu ve eşi Ebru Yaşar Gülseven adına kendisine eşyalı bir ev alınacağını açıkladı.

Yabancı basın tarafından da sıkça paylaşılan ve adeta depremin simgesi haline gelen fotoğraf sonrası kızını kaybeden depremzede Mesut Hançer''e destek eli tv100''den geldi.

Depremde ölen kızı Irmak Leyla''nın elini tuttuğu fotoğrafla yürekleri yakan ve hafızalara kazınan Mesut Hançer; "Evladım benim canımı aldı da gitti. Anneyi babayı toprağa vermek farklı evladı vermek daha farklıymış. Kendi ellerimde mezarını açıp kendi ellerimle toprağa vermek tarif edilemeyecek bir acıymış" dedi.

Ece Üner ile canlı yayında konuşan acılı baba "Maddi manevi hiç birşeyim kalmadı. Burda hiç bir imkanım kalmadı, Şuan kızımın arkadaşının evinde kalıyoruz ama nereye kadar kalacağız?"  ifadelerini kullandı. 

EV SAHİBİ OLACAK

Irmak Leyla''dan sonra "Canlı bir cenazeyim, ben de bir enkazım" diyen acılı babaya #BirlikteGüçlüyüz diyerek tv100 ailesi el verdi. tv100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven acılı baba ile konuştu ve eşi Ebru Yaşar Gülseven adına kendisine eşyalı bir ev alınacağını açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar