Deprem bölgesinde korku dolu anlar! Kurtarma görevlisi enkaz altında kaldı

Deprem bölgesinde korku dolu anlar! Kurtarma görevlisi enkaz altında kaldı
Kahramanmaraş merkezi deprem 10 ilde ciddi can kaybı ve yıkımla sonuçlandı. Arama kurtarma ekiplerince çalışmalar devam ederken, Hatay-Kırıkhan Kurtuluş Mahallesi’ndeki öğretmenevi enkazında kurtarma çalışması yapan Ayvalık Doğal Afetler Arama ve Kurtarma (ADAK) ekibi kurtarma ekibinden bir kişi, oluşan çökme ile enkaz altında kaldı.

Hatay-Kırıkhan Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir öğretmenevi enkazında kurtarma çalışması yapan Ayvalık Doğal Afetler Arama ve Kurtarma (ADAK) ekibi enkazın altında kaldı. Kurtarma görevlisi arkadaşlarının çalışması ile enkaz altından kurtarıldı. Dehşete düşüren o anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. İşte olayın detayları!

DHA''nın haberine göre, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde deprem bölgesine giden ADAK Kurtarma Ekibi depremin ilk gününden itibaren birçok kurtuluşa imza attı. Ekip son olarak Hatay Kırıkhan Kurtuluş Mahallesi’nde öğretmen evi enkazında çalışma yaparken bir çökme oluştu.

Kurtarma çalışması sırasında meydana gelen çökmede Kurtarma Ekibi Görevlisi Batuhan Tügen enkaz altında kaldı. Çökme ve görevlinin enkaz altında kalma anları kameraya yansıdı.

Enkaz altında kalan kurtarma görevlisi ekip arkadaşları tarafından kısa sürede kurtarıldı. Kurtarma Görevlisi Batuhan Tügen’in sağlık durumunun iyi olduğu ve kurtarma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar