Akademisyen Anne su fiyatına isyan etti: Kabul edilemez

Akademisyen Anne su fiyatına isyan etti: Kabul edilemez
Sosyal medya paylaşımları ve yazdığı kitaplar verdiği eğitimlerle tanınan Akademisyen Anne, Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal bu kez ekonomi yorumu ile dikkat çekti.

Akademisyen Anne ismi ile tanınan Hacettepe Ü., Çocuk Gelişimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal sosyal medya hesabı üzerinden çocuklarla ve anne babalarla ilgili önemli paylaşımları ile biliniyor. Kangal takipçileri ile çocuklarla ilgili videolar, onların gelişimine ilişkin bilgiler sunuyor.

Türkiye ekonomisinin geldiği noktada fiyat algısının değişmesi ile yaşanan garipliklere bir örnekte Doç. Dr. Kangal’dan geldi.

Seminerler, eğitimler için sık sık yolculuk yapan Kangal bu kez sosyal medya hesabı üzerinden uçaktaki su fiyatlarını eleştirdi.

Takipçilerine ‘biraz önce hayatımın en pahalı suyumu içtim’ diyerek yaşadıklarını anlatan ‘Akademiyen Anne’ 33 ml suya 45 lira verdiğini söyledi.

akademisyen.jpg

'GÖKLERE ÇIKINCA TARİFE DE GÖKLERE ÇIKIYORMUŞ'

Kangal paylaşımında ‘markette 5 TL’ye satılan suyu 45 TL’ye satılması kabul edilemez’ yorumunu yaptı.

Kangal hesabından duygularını “Kartla ödersen 40 lira ama kartla çekemediler. Para üstü de olmayınca su bize 50 liraya geldi. Çocuğum çok susamasaydı kesinlikle almazdım. Biliyorsunuz havaalanına su sokamıyoruz. Havaalanından da 30-35 liraya alıyoruz. Göklere çıkınca tarife de göklere çıkıyormuş demek ki.
Evden çıktığınız andan itibaren bir saatlik uçuşla varacağınız yere ulaşmanız ortalama 3-4 saat sürüyor. Susuz kalmak için çok uzun değil mi?
Pegasus’ta da aynı durum var fakat o özel şirket. Yine de özel olsun olmasın insanın temel ihtiyacıyla suistimal edilmesini kabul edemiyorum.”
Dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar