Uğur Dündar Atatürk'ü anmayan Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu

Uğur Dündar Atatürk'ü anmayan Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu
CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Uğur Dündar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Büyük Taarruz'la ilgili herhangi bir paylaşım yapmamasına tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı örnek gösteren Dündar, "Tayyip Bey andı, Kemal bey anmadı! Sözcükler yetersiz kalıyor" dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü yurt genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Büyük Taarruz ve Atatürk'ü andı.

Erdoğan paylaşımında, "Aziz milletimizin istiklaline ve istikbaline olan sevdasını en güçlü şekilde gösteren, kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlanacağını müjdeleyen Büyük Taarruz'un 101'inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal'i ve Milli Mücadele'mizin kahraman tüm neferlerini şükranla yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

UĞUR DÜNDAR'DAN ATATÜRK'Ü ANMAYAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü için herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Kılıçdaroğlu’nun bu hareketine gazeteci Uğur Dündar’dan tepki geldi.

Dündar yaptığı paylaşımda, "Atatürk'ün kurduğu CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ağustos'ta, aziz milletimizin istiklâlini kazanmasıyla sonuçlanacak Büyük Taaruz'u ve Atatürk'ü anmadı!
Evet Tayyip Bey andı, Kemal Bey anmadı!
Hayal kırıklığımı anlatmakta sözcükler yetersiz kalıyor!..
" ifadelerini kullandı.

a2a37f37-98q9lzl0n34fygbuecdmxh.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar