Ersan Şen canlı yayında çıldırdı: Çık da suçlu kim açıkla

Ersan Şen canlı yayında çıldırdı: Çık da suçlu kim açıkla
Seçim sonrası CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik istifa çağrıları devam ediyor. Kılıçdaroğlu'na bir tepki de yaptığı eleştirilerle tanınan Hukukçu Ersan Şen'den geldi. Şen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, 'Allah aşkına istifa et, partiyi rahat bırak. Suçlu kim. Yüzde 48 oy alabilme başarısızlığının sebebi kim' diye sordu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde aldığı yenilgi sonra gerek partisi tarafından gerekse parti severler tarafından istifa çağrıları devam ediyor.

2024 yerel seçimleri öncesinde 'Koltuğu bırakmıyorum' mesajı veren CHP liderinin bu tavrına, Ceza Hukukçusu Ersan Şen tepki gösterdi.

Sözcü TV canlı yayınında konuşan Şen, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Şen, "Allah aşkına istifa et ya. Allah aşkına bir git ya, bir partiyi rahat bırak ya! Bir parti yoluna baksın ya. Suçlu kim ya. Kim kaybetti seçimi. Yüzde 48 oy alabilme başarısızlığının sebebi kim!" şeklinde konuştu.

"Hadi yüzde 60'ı geçtik, hani yüzde 55 alacaktın. Bu nasıl bir yanılma payı yüzde 7'lik. 7 puan fark mı olur ya!" diyen Şen, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Ondan sonra çıkacaksın karşımıza biz esasında müthiş bir oy patlaması yaptık. Yaptın a ha! Git de bir korumasız çarşı pazar dolaş da bak bakalım ne olacak."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar