Türkiye'ye dönüyor: Yeni takımı belli oldu

Türkiye'ye dönüyor: Yeni takımı belli oldu
3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan yeniden Süper Lig'e dönmek üzere. Tufan'ın anlaştığı takım ise belli oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ozan Tufan''ı kadrosuna katmak isterken, oyuncu siyah beyazlılardan gelen teklife olum yanıt verdi.

KİRALAMA + SATIN ALMA

Yağız Sabuncuoğlu''nun yaptığı habere göre, oyuncuyla anlaşan Beşiktaş, Hull City''ye Ozan Tufan için kiralama + satın alma teklifi yapmaya hazırlanıyor. Milli orta saha oyuncusunun bütçeyi aşmamak kaydıyla opsiyonlu kiralanması hedefleniyor.

Sabuncuoğlu, Beşiktaş''ın Ozan Tufan ile resmi görüşmelere başladığını açıklarken, Şenol Güneş''in de Ozan Tufan ile telefonda görüşerek, planlarını anlattığını iddia etti.

Siyah beyazlıların Hull City ile anlaşması halinde Ozan Tufan sezon sonuna kadar kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek. 27 yaşındaki Ozan Tufan bu sezon Hull City formasıyla toplamda 22 maça çıkıp 4 gol kaydetti.

NEDEN OZAN TUFAN?

Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı''nı çalıştırdığı süre boyunca da ilk 11''in vazgeçilmez isimlerinden biri Ozan Tufan olmuştu. Özellikle ara transfer döneminde Tufan''ı kadrosunda görmek isteyen Güneş''in gerekçeleri ise şu şekilde:

- Oyunun her iki yönünü de kuvvetli oynayabilmesi. Hem geriye yardım edip, hem de hücumda aktif rol alabiliyor olması.
-  Beşiktaş''ın yerli statüsünde bir orta sahaya daha ihtiyacının olması.
- Devre arasında bekleneni veremeyen Dele Alli''nin kontratından vazgeçilecek olması.
- Uzaktan şut tehdidi yaratabilmesi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar