Acun Ilıcalı sert tepki verdi! Nagihan Karadere söyledikleriyle herkesi şoke etti…

Acun Ilıcalı sert tepki verdi! Nagihan Karadere söyledikleriyle herkesi şoke etti…
Geçtiğimiz günlerde ve kimsenin Survivor'a gitmemesi gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Nagihan’a Acun Ilıcalı'dan tepki geldi. Ilıcalı, "Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlere üzüldüğünü belirten Karadere ise kanser olduğunu söyleyerek herkesi üzdü.

Yarışmanın sahte olduğunu ve kimsenin Survivor''a gitmemesi gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Nagihan’a Acun Ilıcalı''dan tepki geldi.

Ilıcalı, hem yeni sezon için bilgilendirmeler yaptı hem de Nagihan Karadere''nin açıklamalarına cevap verdi. Nagihan''ın söylediklerini asla kabul etmediğini ifade eden Acun ılıcalı, "Nagihan hanım sağ olsun çok bozuldu. Survivor''da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

 

 

NAGİHAN''NIN AÇIKLAMASI HERKESİ ŞAŞIRTTI!

48 yaşındaki Karadere kendisini arayan Bilal Özcan''a şu açıklamayı yaptı. "1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin" şeklinde konuştu.

Survivor Nagihan Acun Ilıcalı''ya ulaşmaya çalıştığını da söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar