Beşiktaş taraftarı önünde bambaşka!

Beşiktaş taraftarı önünde bambaşka!
Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılarda iç sahada yenilmezlik serisi de 5 maça çıkmış oldu.

Beşiktaş taraftarı önünde bambaşka!

Geçtiğimiz hafta sahasında Adana Demirspor''u mağlup eden Beşiktaş, bu hafta da Kasımpaşa karşısında hata yapmadı. Taraftarları önünde 2 maçlık galibiyet serisine başlayan siyah-beyazlılar, zirve yarışından kopmadıklarının mesajını verdi.

Maçın ilk çeyreğinde etkili olan konuk ekip, Mert Günok''u geçemedi. Yaptığı üst üste başarılı kurtarışların ardından yine Mert Günok''un başlattığı hücumda Beşiktaş, 28. dakikada Cenk Tosun ile öne geçti. İlk yarının son dakikalarında Hollandalı yıldızı Wout Weghorst ile farkı ikiye çıkaran siyah-beyazlılarda golün ardından Weghorst''un gol sevinci sosyal medyada gündem oldu.

"BYE BYE İDDİASI"

45. dakikada attığı golün ardından tribünlerin önüne giderek duygusal anlar yaşayan Weghorst, taraftara dönerek bir şeyler söyledi. Sosyal medyadaki kullanıcılar Weghorst''un güle güle anlamına gelen "bye bye" ifadelerini kullandığını iddia edince Hollandalı yıldızın ara transfer döneminde takımdan ayrılıp ayrılmayacağı tartışılmaya başlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise rüzgar tersine döndü. 69. dakikada Ahmet Engin ile farkı 1 gole indiren konuk ekip, son 20 dakikada eşitlik golünü bulabilmek için yoğun bir baskı uyguladı. Beşiktaş, savunmada hata yapmayarak beraberlik golüne izin vermedi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

TOSUN PAŞA GERİ DÖNDÜ

Şenol Güneş''in Beşiktaş''ta göreve başlamasının ardından kadroda yer bulmaya başlayan Cenk Tosun, 2 haftalık aranın ardından yeniden gol sevinci yaşadı.

Şenol Güneş öncesinde ligde sadece Trabzonspor maçında gol atan siyah-beyazlı oyuncu, Güneş''in gelmesinin ardından oynadığı 5 maçta gol sayısını 4''e yükseltti.

HangiKredi Ümraniyespor''a 2 gol atan Cenk Tosun, Galatasaray derbisinde de siyah-beyazlı takımın tek golünü kaydederken, Gaziantep FK ve Adana Demirspor maçlarını boş geçmişti.

SALİH UÇAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Beşiktaş''ta 82. dakikada sarı kart gören Salih Uçan cezalı duruma düştü. Bu sezon 4. sarı kartını gören siyah-beyazlı oyuncu, gelecek hafta oynanacak Arabam.com Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Salih Uçan bu sezon VavaCars Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir ve Gaziantep FK maçlarında sarı kart görmüştü.



SIRADA 2 DEPLASMAN VAR

Evinde oynadığı üst üste 2 karşılaşmadan namağlup ayrılan Beşiktaş''ta sıradaki 2 lig maçı ise deplasmanda oynanacak. Kara kartal, ilk önce Konyaspor ardından da Kayserispor deplasmanına gidecek. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar