Türkiye'nin en zengin oyuncusu bakın kim çıktı! İlk sırayı kimseye bırakmadı! Serveti dudak uçuklattı

Türkiye'nin en zengin oyuncusu bakın kim çıktı! İlk sırayı kimseye bırakmadı! Serveti dudak uçuklattı
Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli gibi tanınmış oyuncuların servetleri ortaya çıktı. Türkiye'nin en zengin oyuncusu bakın kim çıktı.

Celebsrevealed.com'un yayınladığı verilere göre, Türkiye'nin en zengin oyuncusu sıralamasında ilk sırada yer alan isim, Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Son olarak "Aile" dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan ve "Aslan" karakterine hayat veren Tatlıtuğ'un serveti tam tamına 15 milyon doları buluyor, yani yaklaşık 466 milyon TL'yi aşıyor.

İŞTE DUDAK UÇUKLATAN SERVETLER

Listede dikkat çeken bir diğer isim ise Meryem Uzerli. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Uzerli'nin serveti, 10 milyon doları buluyor ki bu da yaklaşık 311 milyon TL'ye denk geliyor. Üçüncü sırada ise son dönemde medyada yaşadığı polemiklerle adından sıkça söz ettiren Can Yaman yer alıyor. Yaman'ın serveti ise 10 milyon doları buluyor, yani 311 milyon TL'yi aşıyor.

Dördüncü sıradaki isim ise Hande Erçel. Özel hayatı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Erçel'in serveti 8 milyon doları buluyor, yani yaklaşık 249 milyon TL'ye denk geliyor. Beşinci sırada ise Serenay Sarıkaya bulunuyor. Son olarak "Aile" dizisinde yer alan Sarıkaya'nın serveti ise 6 milyon doları aşıyor, yani yaklaşık 186 milyon TL'yi buluyor.

8i8.jpg

640xauto.webp

uup8.jpg

yy.jpg

yyu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar