Çatışma gibi düğün! Bir kişinin öldüğü o anlar ortaya çıktı

Çatışma gibi düğün! Bir kişinin öldüğü o anlar ortaya çıktı
Geçtiğimiz yıl düğünde maganda kurşunu ile hayatını kaybeden Uzman Çavuş'un hayatını kaybetmesine neden olan anların görüntüleri yayınlandı.

Amasya'nın Kuzgeçe köyünde geçtiğimiz yıl gerçekleşen bir düğünde yaşanan trajik olayın görüntüleri, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Emekli uzman çavuş Mehmet Çelik'in (53) düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetmesine sebep olan anlar, ortaya çıkan kamera görüntüleriyle yeniden gündeme geldi.

GELİN İLE DAMAT ATEŞ ETTİ

3 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen olayda, düğünde bulunan gelin ve damadın da aralarında olduğu kişilerin silahlarla havaya ateş açtığı anlar net bir şekilde görüntülendi. Magandanın silahından çıkan kurşunun isabet ettiği Çelik, ağır yaralanmış ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kameraya yansıyan görüntülerde, Çelik'in vurulması sonrası panikle koşan çevredekilerin telaşı ve düğün alanında yaşanan kaos anları net bir şekilde görülüyor. Olaya ilişkin detaylar, adli sürecin de seyrini etkiledi.

'ÇATIŞMA VAR GİBİ SİLAH ATILDI'

Mehmet Çelik'in eşi Melahat Çelik, olayla ilgili gözaltına alınan Sıdkı Ç.'nin 2 ay cezaevinde kalmasının ardından ev hapsiyle cezalandırıldığını açıkladı. Acılı eş, önümüzdeki duruşmaya kadar adaletin sağlanmasını talep ederken, yaşananların cinayete davetiye çıkardığını belirtti. Melahat Çelik, "Bu görüntüler cinayete davetiye çıkardı. Ama kimse dur, sus demedi. Sanki çatışma varmış gibi silahlar atıldı. Gelin, damat, herkes silah attı. Muhtar 'siz ne yapıyorsunuz?' demedi. Eşimin ölümüne sebep olan herkesten şikayetçiyim. En kısa zamanda adaletin yerini bulmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Olayın detayları, hem bölge halkını hem de kamuoyunu derinden etkilerken, adaletin sağlanması için önümüzdeki süreç merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar