TOKİ Koru Florya için harekete geçti

TOKİ Koru Florya için harekete geçti
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya’da bulunan 7 konut için harekete geçti. Burada yer alan 7 konut satışa çıkarıldı.

TOKİ, Koru Florya’da yer alan 7 konutu açık arttırma ile satışa sunacak. Gerçekleştirilecek olan açık arttırmaya çevrimiçi katılmak da mümkün olacak.

Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bakırköy Koru Florya’daki 7 konutu satışa çıkardı. İhale 27 Aralık Salı tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılacak.

TOKİ, İstanbul Koru Florya evlerindeki 6+2 odalı son 7 daireyi, tamamı peşin veya yüzde 12’si peşin 60 ay vade imkanıyla açık artırmaya çıkıyor. Açık artırmaya çevrim içi katılmak da mümkün olacak. İstanbul’un merkezinde ve ulaşım açısından her yöne çok rahat olan Koru Florya’daki evler 27 Aralık Salı günü saat 10.30’da TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Kalabalık ailelerin; şehrin merkezinde, ortak yaşam alanlarında keyifli vakit geçirebileceği, sosyal etkinliklerini rahatlıkla yapabilecekleri konutlar için başvuruların başladığı duyuruldu. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar