TOKİ'den 350 bin liraya konut! İşte şehirler ve ilk detaylar

TOKİ'den 350 bin liraya konut! İşte şehirler ve ilk detaylar
Başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde ev sahibi olmak neredeyse imkansız hale gelirken, TOKİ'den düşük gelirli vatandaşı sevindiren haber geldi. İşte TOKİ'nin 350 bin liraya ev sahibi yapan kampanyasının detayları...

TOKİ'DEN 350 BİN LİRAYA KONUT! İŞTE BELİRLENEN ŞEHİRLER

Düşük maaşlar ve yüksek talep nedeniyle ev fiyatları düşük ve orta gelirli vatandaş için ulaşılmaz olurken, hükümet yaklaşan seçimler öncesinde düğmeye bastı.

İLLER BELİRLENDİ

TOKİ tarafından açıklanan konut projesi ile ev almak isteyenler de konut sahibi olabilecek. Proje için yapılan evler İstanbul ve Ankara''da satışa sunulacak. Yeni projede 30 bin TL peşinat ve 2 bin 500 TL taksit ile kolayca ev sahibi olunabilecek. 

350 BİN LİRADAN SATIŞA ÇIKACAK

tv100''de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından açıklanan konut projesinin detayları geliyor. 350 bin TL''den satışa sunulacak konutlar, en geç 2 yıllık sürede teslim edilecek. TOKİ konut projesindeki kura çekimiyle birlikte kat sayısı da belirlenecek. En büyük pay İstanbul ve Ankara gibi illerde bulunacak. Kira öder gibi ev sahibi olunacak koşullarda 2+1 ve 3+1 ev imkanları sunulacak. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar