TIR şoförünün ifadesi kan dondurdu!

TIR şoförünün ifadesi kan dondurdu!
İstanbul Bakırköy'de yaşanan feci kazadaya neden olan TIR sürücüsü Mehmet Fettahoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul Bakırköy'de dün akşam meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili TIR sürücüsü Mehmet Fettahoğlu'nun emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

Fettahoğlu, tabelalara dikkat etmediğini belirterek, olay anında hiçbir şey görmediğini ve yüksekliği tahmin edemediğini ifade etti.

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde meydana gelmiş, kağıt malzeme yüklü TIR'ın Marmaray üst geçidine çarpması sonucu bir otomobilin üzerine devrilmişti. Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetmişti.

'YÜKSEKLİĞİ TAHMİN EDEMEDİM' DİYE KENDİNİ SAVUNDU

Emniyetteki ifadesinde Mehmet Fettahoğlu, Zeytinburnu'ndan Avcılar'daki Ambarlı Limanı'na gitmekte olduğunu belirtti. Ancak tabelalara dikkat etmediğini ve olay anında hiçbir şey görmediğini ifade eden sürücü, yüksekliği de tahmin edemediğini belirterek, "Her şey bir anda oldu. TIR devrildi. Çok üzgünüm. Çok pişmanım." dedi.

Gözaltına alınan Fettahoğlu, emniyetteki işlemlerin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılık işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüpheli, 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet verme' suçundan tutuklandı. Cezaevine gönderilen Fettahoğlu, gazetecilerin sorularına, "İsteyerek kimse kimsenin canını yakmaz" şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar