Annesinin oğlunu kaçırdığı ölümlü kazada 'kan parası' görüşmesi yapıldı mı?

Annesinin oğlunu kaçırdığı ölümlü kazada 'kan parası' görüşmesi yapıldı mı?
İstanbul'da yaşanan kazada bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırıldığı ortaya çıkmasının ardından soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.

Eyüpsultan'da meydana gelen ve lüks cipin emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarparak bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücünün T.C.'nin ünlü yazar Eylem Tok'un oğlu olduğu ve ABD'ye kaçırıldığı iddiasıyla başlayan soruşturma sürecinde yeni detaylar ortaya çıktı.

Gazeteci Barış Pehlivan, Halk TV yayınında paylaştığı emniyet kayıtları ve görüntülerle olayın arka planını aydınlattı.

Pehlivan, Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazadan bir ya da iki gün sonra ABD'ye giden çocuğun babasının, ölen gencin babası ile buluştuğunu belirtti.

AMBULANS ÇAĞIRILMASINA ENGEL OLUNDU!

Buluşmanın gergin geçtiğini ve kan parası konusunun gündeme geldiğini ifade etti. Gazeteci, İstanbul Emniyeti'nin dosyaya önem verdiğini ve devletin polis ayağında bu dosyanın kapatılmayacağını belirtti.

kazahaberi.jpg

Aynı yayında, ölen gencin aracın altında 1,5 saat kaldığını ve kan kaybından yaşamını yitirdiğini söyleyen Pehlivan, Anne Eylem Tok'un ve diğer çocukların ambulans çağırmadıklarını ifade etti.

EVİ SATIŞA ÇIKARDILAR

Ayrıca, Tok'un Kemerburgaz KemerCountry'de bulunan evini satışa çıkardığına dair iddiayı paylaşan Pehlivan, ilandaki evdeki genç odasındaki yastıkta T harfi bulunduğunu ve firarda olan çocuğun isminin baş harfi olduğunu belirtti. Ancak evi satan kişiyle yapılan görüşmeyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşılamadığını ifade etti.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar