Başvuru şartlarını duyurdular: THY'den binlerce üniversite öğrencisine iş fırsatı!

Başvuru şartlarını duyurdular: THY'den binlerce üniversite öğrencisine iş fırsatı!
Türk Hava Yolları (THY), depremden etkilenen öğrencilere iş imkanı sağlayacağını duyurdu. İşte THY’nin başvuru şartları…

THY, resmi internet sitesinde deprem bölgelerindeki Lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Anadolu istasyonlarında part-time çalışma imkanı sağlayacağını duyurdu. İşte THY’nin iş başvurusunda aradığı şartlar…

İlana göre, başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kart sahibi olmaları, 01.01.1997 ve sonrasında doğmuş olmaları, en az 4 yıllık eğitim veren herhangi bir üniversitenin 3. ya da 4. sınıfında öğrenci olmaları ve 2024 yılında mezun olma koşulunu sağlamaları gerekiyor. Adaylar, vardiyalı çalışma düzeninde THY ofislerinde haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilecekler.

Adaylarda aranan bir diğer şart ise, adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunması ve İngilizce sınavında başarılı olmaları.

THY''nin ilanına göre; kendisi ve/ya 1. dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) ''afetzede'' olarak değerlendirilen adayların başvuru yapabileceği ifade ediliyor. Bunun yanı sıra, bu 11 il dışında okuyan ve 1. dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) ''afetzede'' olarak değerlendirilen adayların da başvurularını gerçekleştirebilecekleri bildiriliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar