Tarkan'dan alkışlanacak hareket! Konserden kazandığı parayı bakın nereye bağışladı

Tarkan'dan alkışlanacak hareket! Konserden kazandığı parayı bakın nereye bağışladı
İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında görkemli bir konser veren Megastar Tarkan, gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı kendisi hakkında ortaya atılan iddialar karşısında sessizliği korurken, yetim ve maddi durumu elverişli olmayan çocukların eğitimine katkıda bulunan Darüşşafaka Cemiyeti'nden açıklama geldi. Darüşşafaka, Tarkan'a İzmir konseri sonrası vakıfa verdiği maddi yardım için teşekkür mesajı yayımladı.

Sanatçı Tarkan, İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında 9 Eylül’de Gündoğdu Meydanı’nda milyonlarca kişiye konser verdi.

Konserin ardından Tarkan’ın aldığı ücret hakkında ortaya çeşitli iddialar atılırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan’ın cebine bir kuruş girmeyeceğini, kaşe ücreti olarak alacağı ücreti hayır işlerine harcayacağını açıklamıştı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA: 3 VAKIFA BAĞIŞLAYACAK

Halk TV''de Yeni Bir Sabah programını yapan İsmail Küçükkaya, 9 Eylül''de İzmir''de konser veren Tarkan''ın aldığı ücreti üç farklı kuruma bağışlayacağını söyledi.

Küçükkaya, "Zaman zaman iftiralara uğrarız. Dava açıyoruz, kazandığımız miktarları da bağışlıyoruz. Bağış meselesi Önemli ve güzel bir şeydir. Yalan ve dolan çok haber sitesi var. Maalesef bana iftira atan birkaç haber sitesine ben de dava açacağım ve geliri bağışlayacağım" dedi.

DARÜŞŞAFAKA''DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Yetim ve maddi yetersizliklerden dolayı eğitim göremeyen çocukları hayata kazandırması ile tanınan Darüşşafaka Cemiyeti, sosyal medyadan yayımladığı bir mesaj ile Tarkan''a teşekkür etti.

Paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

Türkiye’nin Megastarı Tarkan; 9 Eylül’de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı vesilesiyle verdiği konserin ardından, 159 yıldır nitelikli eğitimle yaşamları değiştiren Darüşşafaka’ya bağışta bulundu.

2017’de Darüşşafaka yararına konser vererek, Darüşşafaka Eğitim Kurumları''ndaki "Kültür ve Yaşam Merkezi"nin açılmasına ve 1000’e yakın Darüşşafakalı öğrencinin sanatla iç içe yetişmesine destek olan Megastar, yaptığı bağışla öğrencilerimiz için yeni enstrümanların alınmasına ve yeni sanat atölyelerinin açılmasına da olanak tanıyacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar