Tarkan'dan Ahmet Hakan'a yanıt gibi paylaşım

Tarkan'dan Ahmet Hakan'a yanıt gibi paylaşım
İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılında belediyenin düzenlediği açık hava konserinde sevenleriyle buluşan Tarkan muhteşem bir konsere imza attı. Başarılı isim sosyal medyada günün konusu olurken sosyal medya hesabından konserle ilgili paylaşımda bulundu. Tarkan'ın açıklamaları kendisine göndermede bulunan gazeteci Ahmet Hakan'a gönderme olarak da yorumlandı.

Tarkan''ın dün akşam 9 Eylül İzmir''in kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında İzmir''de verdiği konserin ardından Ahmet Hakan, bugünkü yazısında şunları söyledi:

"Türkiye''de pop starlığı tartışmalı çok pop star var ama pop starlığı tartışmasız olan tek bir pop star var: Tarkan. Fakat Tarkan, özellikle son dönemde... Tek bir yaşam tarzının sesi olmaya, hayranları arasında yer alan kesimlerden sadece birini dikkate almaya, toplumun tüm kesimleriyle duygudaş olmaktan vazgeçmeye, gündelik politikanın hırgürlerine fazlasıyla bulaşmaya başladı. Pop starlık müessesine verdiği önemi bildiğimiz Tarkan’ın genel hal ve gidişine bu açıdan da bir bakmasında sanki fayda var gibi."

TARKAN''DAN YANIT GİBİ PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından ''Ne kadar özlemişiz tek yürek olup atmayı…'' başlığıyla bir paylaşımda bulunan Tarkan herkesin bir arada olması gerektiğini ve farklılıkların renklerimiz olduğunu söylerken bu ifadeleriyle Ahmet Hakan''a yanıt vermiş oldu. İşte o satırlar:

"Ne kadar özlemişiz tek yürek olup atmayı. Yasaksız, baskısız, yalansız, içimizden geldiği gibi olmayı, özgürce eğlenmeyi ve gülmeyi. Yeniden umutla dolmayı. Tüm farklılıklarımızla birbirimize sevgiyle, hoşgörüyle sarılmayı, kucak açmayı. Çünkü biz biliriz aslında farklılıklarımızdaki çeşitli renklerdir ülkemizin eşsiz mozaiğini oluşturan. Görüşlerimiz, düşüncelerimiz ve inanışlarımız ne olursa olsun birbirimize sevgiyle, saygıyla yaklaşmamızdır aslolan. 

Dün geceki konserde karşımda işte böyle muhteşem bir manzara vardı. Birbirine sevgiyle kenetlenmiş yüz binlerce insan. Ne kadar özlemişiz böyle olmayı, böyle hissetmeyi. Kutuplaşmalar, bölünmeler, düşmanlıklar olmadan bütünleşmeyi."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar