Megastar Tarkan, konser gelirini üç ayrı kuruma bağışladı

Megastar Tarkan, konser gelirini üç ayrı kuruma bağışladı
Sanatçı Tarkan, İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında 9 Eylül’de Gündoğdu Meydanı’nda binlerce kişiye verdiği konserde sanatçının konserden elde ettiği gelirini Üç değerli vakfa bağışladı. Sanatçı Darüşşafaka, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na da bağışta bulundu.

Konserin ardından Tarkan’ın aldığı ücret hakkında çıkan söylentiler ardından, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer söylentiler üzerine, Tarkan’ın cebine bir kuruş girmeyeceğini, konser gelirini hayır işlerine harcadığı ifadelerinde bulundu. Tarkan konser için anlaştığı parayı Darüşşafaka, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlayacak.

Darüşşafaka, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Tarkan’ın İzmir konseri gelirini bağışladığını duyurdu: “Türkiye’nin Megastarı Tarkan 9 Eylül’de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı vesilesiyle verdiği konserin ardından 159 yıldır nitelikli eğitimle yaşamları değiştiren Darüşşafaka’ya bağışta bulundu.”

 

 

2017’de de Darüşşafaka’ya bağışta bulunduğu anımsatılan açıklamada bağışın nerede kullanılacağı belirtildi: “Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde ‘Kültür ve Yaşam Merkezi’nin açılmasına ve 1000’e yakın Darüşşafakalı öğrencinin sanatla iç içe yetişmesine destek olan Megastar yaptığı bağışla ismini taşıyan ‘Kültür ve Yaşam Merkezi’nin tüm giderlerini karşılamanın yanı sıra yeni enstrümanların alınmasına ve yeni sanat atölyelerinin açılmasına da olanak tanıyacak.”

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar