Tarkan'ın ismi İzmir'de ölümsüzleştirilecek!

Tarkan'ın ismi İzmir'de ölümsüzleştirilecek!
Megastar Tarkan tarafından verilen İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl konserinin yankıları devam ediyor. Daha önce Tarkan'ın isminin İzmir'de bir sokağa verilmesi fikrini ortaya atan ünlü yazar Yılmaz Özdil, Belediye Başkanı Tunç Soyer'den aldığı haberi takipçileri ile paylaştı.

Ünlü şarkıcı Tarkan''ın İzmir''de verdiği konser yüksek katılım ile seyirci rekoru kırarken, konser sonrasında yaşananlar da konuşulmaya devam ediyor.

Şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında sahne alan ünlü sanatçı, konserden elde ettiği geliri Darüşşafaka, TEGV ve Mor Çatı''ya bağışladı. 

İSMİNİN BİR SOKAĞA VERİLMESİ İSTENDİ

Konser sonrası Tarkan''ın adının İzmir''de bir sokağa verilmesi fikrini ortaya atan SÖZCÜ yazarı Yılmaz Özdil, Twitter hesabı üzerinden yaptığı son paylaşım ile heyecanlandırdı.

Kendisine gelen sürpriz bilgiyi Başkan Tunç Soyer''den önce açıklamak istemediğini dile getiren Özdil, ''''Tarkan’ın ismi Alsancak’ta bir sokağa verilse keşke, ilelebet hemşehrimiz olsa diye önermiştim, İzmir büyükşehir belediye başkanı değerli Tunç Soyer bilgi verdi, sürprizi kaçmasın diye yazmıyorum, hayalimin üstünde şahane bir gelişme var'''' mesajını paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar