Taksici Oğuz Erge'nin katilinin skandal ifadesi ortaya çıktı: Normalde kendime sıkacaktım

Taksici Oğuz Erge'nin katilinin skandal ifadesi ortaya çıktı: Normalde kendime sıkacaktım
Taksici Oğuz Erge cinayetinde bazı yeni detaylar ortaya çıktı. 2 çocuk babası Oğuz Erge'yi katleden Delil Aysal kıskıvrak yakalanarak tutuklanmıştı. Delil Aysal'ın savcılık ifadesine ulaştı.

İzmir Gaziemir'de, 31 Aralık saat 03.30 civarlarında evli ve 2 çocuk babası olan Oğuz Erge'nin kullandığı taksiye, yüzünde medikal maske ve başında kapüşon olan Delil Aysal, müşteri olarak bindi. Taksiyi çeşitli adreslerde dolaştıran Delil Aysal, ineceğini söyleyip cebinden para alır gibi yaparak, yanındaki silahı çıkardı.

aw132324-01-1.jpg

PEŞ PEŞE 3 EL ATEŞ ETTİ

Peş peşe 3 el ateş edip taksici Erge'yi yaraladı. Sonrasında taksiyi ve şoförün cebini karıştıran Delil Aysal, Erge'nin kulaklık ile cep telefonunu gasbedip, boş kovanları aldıktan sonra kaçtı. Direksiyonun başında yaralı bir şekilde Erge'yi, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Oğuz Erge, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Katil Delil Aysal'ın ifadesine ulaşıldı. Savcılık ifadesinde Aysal, "Ailevi sıkıntılarım var. Annem babam kardeşime daha çok önem veriyor. Benimle kardeşimle ilgilendikleri gibi ilgilenmiyorlar. Bu sebeplerden dolayı psikolojim çok iyi değil. Bu yüzden Buca Evka-1 semtindeki Şahin Tepesi mevkiine intihar etmeye gidecektim. Taksiye de bu yüzden bindim. Şoföre 'Şahin Tepesi'ne gidelim' dedim. Bu saatte Şahin Tepesi'ne çıkamayacağımızı söyledi. Bunun üzerine 'Gaziemir'de eski çalıştığım fırının olduğu yere gidelim' dedim. Oraya doğru gidiyorduk" ifadelerinin kullandı.

aw132324-02.jpg

"KIZINI ARADIM SONRA TELEFONU TARLAYA ATTIM"

Tüm Türkiye'nin izlediği cinayet anlarına dair de yalanlar söyleyen katil kart oyunu ise herkese pes dedirtti. Katil Delil Aysal, "Üzerimde nakit para yoktu. Taksimetre ücretini kartla ödeyecektim. Ancak taksi şoförü 'pos cihazının şarjı yok' dedi. Kartı kabul etmedi. Ben de belimdeki silahı çıkartıp sıktım. Normalde kendime sıkacaktım. Taksicinin cep telefonunu ve kulaklığını aldım. Telefon rehberinden kızının telefon numarasını buldum. Kızını arayıp, 'babanız Gaziemir'de kan kaybediyor. Ambulans çağırın' deyip kapattım. Daha sonra cep telefonunu tarlaya atıp gittim" sözlerini kullandı. Tutuklanan Aysal'ın emniyette çok sayıda suçtan kaydının olduğu belirlendi.

aw132324-03.jpg

aw132324-06.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar