Üşümesin diye aldığı yolcu vurmuştu! Acı haberi geldi

Üşümesin diye aldığı yolcu vurmuştu! Acı haberi geldi
Sağlık Bakan Koca, İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförünün hayatını kaybettiğini açıkladı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde dün gece meydana gelen trajik bir olayda, bir taksi şoförü soğuktan korumak amacıyla aracına aldığı yolcunun silahlı saldırısına maruz kaldı. Saldırgan, araçta bir şeyler aradıktan sonra kaçarken, polis tarafından silahı ile birlikte yakalandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaşanan saldırının ardından yaptığı açıklamada, ağır yaralanan taksi şoförünün hayatını kaybettiğini duyurdu. Olayın ardından 112 ambulansıyla Gaziemir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şoför, ilk müdahale sonrasında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil operasyon geçirmişti.

Bakan Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, olayın kamuoyunu derinden üzdüğünü belirterek, "Kamuoyuna yayılan video kaydı, iyiliğe vahşetle mukabele edilebilmesi açısından büyük üzüntüye yol açacak nitelikte. Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok. Merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar