Survivor’da büyük ödül! Arda Güler detayı dikkat çekti

Survivor’da büyük ödül! Arda Güler detayı dikkat çekti
Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da yarışmacılara müthiş bir ödül vaat etti ve heyecan doruklara çıktı. Ilıcalı, kazanan takımı Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Madrid'de oynanacak Real Madrid - Manchester City maçına götüreceğini duyurdu. Bu haber yarışmacıları adeta mest etti.

Survivor All Star, rekabet dolu günler geçirirken Acun Ilıcalı'nın sürpriz ödülü herkesi şaşırttı. Ilıcalı, kazanan takımı özel bir ayrıcalıkla buluşturacaklarını belirtirken, "Arda Gülerli Real Madrid rakibi de Manchester City" diyerek duyurduğunda yarışmacılar adeta şok oldu ve "Gerçek mi, şaka mı?" diye tepki gösterdi.

640xauto.webp

Ilıcalı'nın açıklamaları devam ederken, "UEFA'nın katkılarıyla elde ettiğimiz bu özel fırsat, kazanan takıma unutulmaz bir deneyim sunacak" dedi. Yarışmacılar bu habere karşılık şaşkınlık ve mutluluklarını gizleyemediler. Hilmi Cem ve Yasin ise vizelerinin olmadığını belirtince, Acun Ilıcalı onlara lüks bir otelde konaklama ve yarışma sonrası seyahat vaadi verdi.

pp.jpg

Arda Güler detayı ise Hakan tarafından gündeme getirildi. Hakan, "Acun abi, eğer gidersek bizi Arda Güler'le buluşturma şansın olur mu?" diye sordu. Ilıcalı ise, "Arda ile aramız iyidir, kendisi ülke futbolunun göz bebeği. Rica ederiz, katılmak için mutlaka onay verecektir" şeklinde cevap verdi.

psgp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar