Armağan Çağlayan artan restoran fiyatlarına tepki gösterdi! Bayram diye cozutmayın

Armağan Çağlayan artan restoran fiyatlarına tepki gösterdi! Bayram diye cozutmayın
Armağan Çağlayan, Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği fiyat listesini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bayram diye abartmayın. Saygılı olun" ifadelerini kullandı.

Yapımcı Armağan Çağlayan, artan fiyatlarla ilgili düşüncelerini sık sık sosyal medyada dile getiriyor. Son olarak Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği fiyat listesiyle ilgili bir paylaşım yaptı.

twitterjpeg-liq-ksf-e6i-4sz5xisxq.jpg

Listeyi kendi hesabından paylaşan Çağlayan, "Bayram adı altında abartmayın. Az yiyin, saygılı olun. İşte Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği fiyat listesi" ifadelerini kullandı.

"BULUNDUĞUMUZ EKONOMİK DURUMA İTİRAZIM VAR"

Listeye ilişkin bir başka paylaşım yapan Çağlayan, "Ancak yanlış anlaşılmasın, itirazım Ayvalık'a değil, içinde bulunduğumuz ekonomik duruma. Ülkenin her yerinde fiyatlar neredeyse aynı. İşletme sahiplerinin seçeceği çok fazla bir alternatifi yok, maliyetler yüzünden" şeklinde konuştu.

twitter2jpeg-myv9hqjypuys-wwldd8jkq.jpg

Çağlayan'ın paylaştığı fiyat listesinde kalamarın 700, karides güvecin 800, köftenin 600 ve bonfilenin bin liradan satıldığı görülüyor.

twitter1jpeg-m8skwviltkehfwh95vvzaw.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar