Zahide Yetiş’in cinsel münasebet sorusu programı salladı! Mustafa Karataş’ın verdiği cevap gündem oldu

Zahide Yetiş’in cinsel münasebet sorusu programı salladı!  Mustafa Karataş’ın verdiği cevap gündem oldu
Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş sahur programında bir araya geldi. Zahide Yetiş'in 'cinsel münasebet' sorusuna Mustafa Karataş’ın verdiği cevap gündeme oturdu.

Ünlü sunucu Zahide Yetiş’in, "Cinsel münasebet sırasında eşekler gibi tırnak içinde söylüyorum soyunmamanız gerektiği, çünkü orada meleklerin bulunduğu söylenir. Acaba bu nasıl bir durum?" diye çekinerek Mustafa karataş’a sorduğu soru dikkat çekti.

18672100-728xauto.webp

Mustafa Karataş, "Özür dilerim, ama eşekler soyunmaz, insanlar soyunur. Bu benzetme yanlış" diyerek bir örnek verdi.

640xauto-001.webp

ÜNLÜ SUNUCU HEM UTANDI HEM GÜLDÜ

Karataş, "Bir adamın eşiyle birlikte olduğu sırada eşinin başını açmaması, çünkü meleklerin gördüğü söyleniyor" dediğinde, Zahide Yetiş kendini tutamadı ve "Başını açmasa da..." diye ekledi. Sunucu, bu sırada kendini tutamayarak kamera arkasına dönüp "Beni güldürmeyin" dedi.

oio.jpg

İlahiyatçı, konuşmasına devam ederek "Bir adamın eşiyle birlikte olduğu sırada eşi başını açmıyor, çünkü melekler görüyor diyor. Adam da bir gün demiş ki, 'Hanım, başını aç da şu melekler gitsin, sonra tekrar başını kapatırsın.' Yani baş başa kalmak istiyoruz. Bu mantıkta bir şey yok. Eşler birbirlerine vücutlarını göstermemeli diye bir kural yok, akıl alır gibi değil" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar