Müşterisini yerden 300 metre yükseklikte tıraş etti

Müşterisini yerden 300 metre yükseklikte tıraş etti
Denizli'nin sosyal projelere verdiği destekle tanınan kuaförü Mehmet Çağdaş, sıra dışı bir etkinliğe imza attı.

Kendisini yerden 300 metre yükseklikten Pamukkale'nin muhteşem manzarasını izlerken tıraş eden Çağdaş, balondaki yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Mehmet Çağdaş, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde faaliyet gösteren Mehmet Çağdaş Hair Artist firmasının sahibi olarak biliniyor ve daha önce de gerçekleştirdiği özgün projelerle adından söz ettirmişti. Bu sefer ise iş yerini UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan beyaz cennet Pamukkale semalarına taşıdı.

Sürekli müşterisi olan Nuri Ersoy'u yerden 300 metre yükseklikte tıraş olmaya ikna eden Çağdaş, eline makas ve tarağı alarak tıraşa başladı. Balon turu boyunca müşterisinin saç bakımını tamamlayan Çağdaş, bu sıra dışı deneyimle beğeni topladı. Müşterisinin gökyüzünden Pamukkale'yi izlerken yapılan tıraş videosu, sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi.

Farklılık ve yenilikleri seven Çağdaş, “Dünyaca ünlü Pamukkale’mizin gökyüzünden seyredilebildiği balonda tıraş yapmak fikri geldi. Müşterime önerdiğimde başta endişeli olsa da sonrasında ikna oldu. Onu gökyüzünden Pamukkale’yi izlerken tıraş etmek inanılmaz bir deneyimdi. Yerli ve yabancı turistler ilk başta şaşırsa da sonra hayranlıkla bizi izlediler. Ben farklı ve sıra dışı mekanlarda mesleğimi icra etmekten mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar